2777
2789

دوستان من پار تنرم تهران زندگی میکنه. ایشون به مدت 6 ماهه مدام میگه کی بیام ببینمت؟ آخرین بار فک کنم تیر ماه بود اومد زنجان و منو دید. من خودم زنجان زندگی میکنم. این آقا پسر که پار تنرم هست برام نسبتا خوب خرج میکنه اون سری برام نیم ست نقره ولی خیلی ظریف گرفته بود و چن تا وسایل دیگه.. با هم رفتیم سفره خونه..چند بار قبلش هم اومده بود شهرمون.. حالا من رفتم گیلان خوابگاه و ایشون میخواد بیاد اینجا.. خانوادش مخالف را بطه ی ما هستن و من ترسم اینه که پدرش بیاد اینجا و همه چیو خراب کنه. با اینکه 29 سالشه ولی پدرش خیلی خیلی سختگیره. از طرفی برام کلی هدیه گرفته. یه تیشرت شلوارهای ست که از اون جنس خوب ها و گرون هاست و گردنبند نقره و از این آویز باربی اصل ها و چیزای دیگه.. خودش اصرار داره بیاد خیلی اصرار داره. از طرفی میخواد دو روز اینجا بمونه و من باید تایم زیادی رو باهاش سر کنم و در خوابگاه ساعت 10 میبنده ولی مادر من هر روز بهم زنگ میزنه من تا 8 یا نهایت 9 باید خوابگاه باشم. و مادرم گه گاهی بهم تصویری زنگ میزنه ببینه کجا هستم ولی خیلی هم پیگیر نیست. ولی خب ممکنه یهو زنگ بزنه. از طرفی نگران پدر اون پسره هستم که همه چیو خراب نکنه و هم از خانوادم میترسم که زنگ بزنن ولی خب منم اومدم اینجا آزاد باشم. به نظرتون من چکار کنم دقیقا؟؟؟ سنم کم نیست 27 سالمه..

بابا سنت کم نیست که نگران این چیزا باشی.. مامانت چرا انقد گیره.. بگو بیاد پسره رو.. ولی دیگه 9.5 خوابگاه باش دیگه.. اونم بره هتل جایی بخوابه فردا صبح باز ببینین همو

کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷ سالته دیگ دوروز نمیتونی برا خودت باشی! اگ تصویری زنگید خو ج نده یا بزار حالت هواپیما بگو آنتن نبود یا خواب بودم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه