2777
2789

سلام خانما من سالی یک بارتمام خونواده همسرم که تعدادشونم زیاده رو خونمون دعوت میکنم و جدا از اون تقریبا دو-سه دیگه هم دعوتشون میکنم البته بیرون از خونه

من وسواس دارم. حالا خونواده همسرم به خاطر اذیت کردن من(البته شوخی) میگن شب یلدا میخوایم تو خونه شما مراسم بگیریم. حتی برادرشوهرم با کنایه جلو همه بهم گفت چه مهمون نوازی. الانم گیر داده میگه شب یلدا میخوایم بیایم خونه شما.

تعداد بچه ها زیاده و ب شدت شلوغ هستن و اذیت میکنند.

شما جای من بودن چه برخوردی داشتین؟

بگو تا جایی که رسم بوده شب یلدا خونه مامان بزرگ بابا بزرگ هاست. البته من حرفی ندارم شما بیاین خونمون ولی کیفش به خونه مامان بزرگا هست.

یا اصلا بگو امشب شب یلدا خونه مامانم اینا دعوتیم شرمنده

وااای منم دقیقا عین شمام

حتی حرفشم ناراحتم میکنه بخدا

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تا جایی که رسم بوده شب یلدا خونه مامان بزرگ بابا بزرگ هاست. البته من حرفی ندارم شما بیاین خونمون ...

اونم پا میشن میان. ببین بخاطر اذیت کردن من و عمدا دارن اینطوری میگن

فقط لج نکن شوهرت بفهمه خوشت نمیاد شب یلدا بیان واسشون کارت دعوت میفرسته و فلان که تو بی احترامی میکنی به خانوادم و دوست نداری بیان اینجاو...

بگو شب یلدا مزش بیشتر به اینه که خونه ی بزرگتر جمع میشن

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊