2789
عنوان

چرا تو ادارات زنای متاهل و مردای متاهل باهم دوست میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 53 پست
عزیزم اونا اگه حیوان نبودن این کارارو نمیکردن انسان نیستن حیوانن البته به حیوانات هم توهین میشه واقع ...

خیلی زیاد شده..خیلی..اینقد ک دیگ من شخصا ب ازدواج فکرم نمیکنم.میترسم همسرم همین بلارو سرم بیاره..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما کجا زندگی میکنی که هر اداره ای میری یه خانم متأهل با چند تا همکار مرد دوسته؟

این آمار عجیب رو از کجاتون درمیارید آخه. لابد فقط هم شما متوجه میشی دوستن، بقیه مردم نمیفهمن.

خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟

نمیدونم منم میبرم مرکز خریدی اداره ای جایی اینجوری سسپل بازی در بیارن حرف زدن خندیدن اصلا خوشم نمیاد حتا ووقعی ک خواهرشوهرمو بردیم برای عمل بیتی چون دیر ب هوش اومد رفتم کنار در ریکاوری اونجا داشتن پسرا دخترای سن سالن داره مولا سی رد کردن با همیدیگه کتک کاری میکرد دست پای همدیگه رو خودکاری میکرد بالشتک پرت میکردن ب سر صورت هم

دیگه قضاوت کار خداست

من همچین چیزی ندیدم خودم کارمند یه جای دولتی ام اتفاقا خیلی هم رعایت میکنن حدودا رو

خداروشکر.اتفاقا بهتره ادم نفهمه این چیزارو...این قشنگ تره. منم سعی میکنم توجه نکنم

خیلی زیاد شده..خیلی..اینقد ک دیگ من شخصا ب ازدواج فکرم نمیکنم.میترسم همسرم همین بلارو سرم بیاره..

منم ترجیح میدم طرف شغلش ازاد باشه

البته خوب و بد همه جا هست اما خب ترجیحم اینه

دوست به معنای اونجوری نیستن

همکارن

اگه راحت نباشن کار پیش نمیره

البته باید این همکاری در چهارچوب قوانین و عرف و شرع باشه

که معمولا هست

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

چجوری مردا میتونن با زنشون اوکی باشن ایناهم همونطور

هردوطرف وحشتناکن..مردا کلا داغونن.زنا باید یکم خودشونو جم کنن ب فکر اینده شون باشن..چون روح زن لطیف تره و تواین جور چیزا بیشتر اسیب میبینه..

دوست به معنای اونجوری نیستنهمکارن اگه راحت نباشن کار پیش نمیره البته باید این همکاری در چهارچوب قوان ...

داخل اداره منظورم نبود.اونجا چیزی نمیشه ولی بعدش..

اونجایی که شما کار میکنی اسمش یه چیز دیگه س،

ما همچین ادمایی توی محل کارمون نداریم خداروشکر همه با شخصیتن