بچه ها هرجارو نگا میکنم تو اداره.. همکار زن متاهل یدفعه با ۸/۹نفر دوست میشه و و و...مردا ک کلا خیانت کارن.اون دیگ روتینه ولی ی زن چجوری میتونه؟ من تنها موضوعی ک تو مخمه اینه ک شب چجوری میاد کنار شوهرش میخابه؟فقط همینو میخام بدونم.. چجوری؟؟ مگ میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم منم میبرم مرکز خریدی اداره ای جایی اینجوری سسپل بازی در بیارن حرف زدن خندیدن اصلا خوشم نمیاد حتا ووقعی ک خواهرشوهرمو بردیم برای عمل بیتی چون دیر ب هوش اومد رفتم کنار در ریکاوری اونجا داشتن پسرا دخترای سن سالن داره مولا سی رد کردن با همیدیگه کتک کاری میکرد دست پای همدیگه رو خودکاری میکرد بالشتک پرت میکردن ب سر صورت هم
البته باید این همکاری در چهارچوب قوانین و عرف و شرع باشه
که معمولا هست
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........