2777
2789
عنوان

شب مزخرفی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 107 پست

شاینا اتفاقا ما هم چند روز پیش یه مرد خسیس توی رستوران دیدیم یه ظرف غذا بینشون بود ۳ نفر بودن بچه هم داشتن

که حالا این مهم نیست شاید رژیم بودن

و البته منم تا لحظهای که در مورد ما حرف نزدن نچرخیدم نگاه کنم

ما به یه دلیلی بلند شدیم بعد مرده به زنه گفت نگاه کن اینا بخاطر قیمت ها بلند شدن رفتن همه مثل من هزینه نمیکن!!!🤣🤣

بعد زنه گفت حالا بعد یه سال امدیم

این رو توی فاصلهای که گوشیم رو بردارم و بارونی بپوشم شنیدم🤦🏼♀️🤦🏼♀️

وقتی هم امدیم بیرون شوهرم در گوشم من رو عامل رسوایی خوند که بچهها نشنون🤦🏼♀️🤦🏼♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاینا اتفاقا ما هم چند روز پیش یه مرد خسیس توی رستوران دیدیم یه ظرف غذا بینشون بود ۳ نفر بودن بچه هم ...

مرد ها هرچه خسیس تر زبانشون دراز ترو گستاخ تر ......

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اگر اون مرده زبان به کام گرفته بود ما هم دعوامون نمیشد دلم میخواست برگردم برم یه چیزی بکوبم توی سرش� ...

مردای خسیس حتی روی زندگی یه رهگذر یا میز بغلشون هم تاثیر منفی بذاره چه برسه زندگی خودش و چقدر این آدما نحسن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مردای خسیس حتی روی زندگی یه رهگذر یا میز بغلشون هم تاثیر منفی بذاره چه برسه زندگی خودش و چقدر این آد ...

من و پرنس همیشه پول نقد داریم

بعد که اینو برا پرنس گفتم

گفت باید میرفتی به اندازه غذاش پول پرت میکردی رو میزش

بعد هم شوهرت رو ببر تراپی

پرنس بچه کلاً جنگجو هست🤣

من و پرنس همیشه پول نقد داریمبعد که اینو برا پرنس گفتمگفت باید میرفتی به اندازه غذاش پول پرت میکردی ...

یبارم شده یکی باید شخصیت این مردای خسیس خورد کنه تا بلکه یکم به خودشون بیان ول ی بعید میدونم این جماعت گدا گشنه پولم برمیداره برای خودش تازه طلبکارم میشه!

شوهرتون واقعا دهن بین هستن که حرف یه آدم ابله اینقدر تحت تاثیرش گذاشنه

مریم یادمه چند سال پیش چسب زخم 500تومن بود دونه ای

بعد داروخانه بودم یه مرده اومد یدونه چسب زخم خرید زخمش زیاد بود چسب رو زخمش نموند بعد طلبکار اومد این چه چسب زخمی هست به من دادین یذرم نچسبید بعدم مدام تاکید داشت بخاطر پولش نمیگم!!!

صاحب داروخانه عصبانی شد یه سکه 500 تومنی گذاشت رو میز گفت بفرما مرده سریع پول برداشت زفت🤦♀️🤦♀️🤦♀️

یبارم شده یکی باید شخصیت این مردای خسیس خورد کنه تا بلکه یکم به خودشون بیان ول ی بعید میدونم این جما ...

امدیم خونه بچهها خوابیدن باز هم بحث کردیم

من به احترام اون گفتم بلند بشو بریم وگرنه اگر به خودم بود به کتفم بود و مینشستم غذام رو میخوردم و کلی گشنه نمیموندم تا یه جا دیگه ولی خب تازه طلبکار هم شد

پذیرش خساست از مرد خیلی سختهههههه

بعد جالبه همین مردای خسیس زنهار و پرتوقع خطاب میکنن ولی خودشون خدای توقع از همسرشون هستن و هزاران توقع ریز و درشت از همسرشون دارن

من چند موردم مغازه پدرم دیدم مثلا یبار خانمه شب اومد دم خونمون !!!!!!در زد التماس و گریه شوهرم میگه چرا رفتی فلان جنس خریدی همین الان باید بری پس بدی پولش پس بگیری !!!!!!

ببین چه فشاری به زن آورده بود زن مجبور شده بود وقتی مغازه بسته هست بیاد دم خونمون 🤦♀️🤦♀️

بعد جالبه همین مردای خسیس زنهار و پرتوقع خطاب میکنن ولی خودشون خدای توقع از همسرشون هستن و هزاران تو ...

نمیدونم چی بوده ولی هرچی بوده خاک برسر مرده واقعا

چطوری روش شده🤦🏼♀️🤦🏼♀️

نمیدونم چی بوده ولی هرچی بوده خاک برسر مرده واقعا چطوری روش شده🤦🏼♀️🤦🏼♀️

بعد جالبه پدرم هم مرده رو میشناخت قرار بود چشم تو چشم بشن

و بعدا در کمال پررویی اومد گفت تین زن میاد مغازه ت هرچیزی بهش نده اپل زنگ بزن به من بگو چی میخره🫤🫤🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

بخاطر این میگم این جماعت حتی شخصیتشان م خورد بشه بازم پولو بیشتر میخوان

@maryamhana سلام. وقت بخیر چطوری میتونم لینکدین نصب کنم ؟ایکون برنامه ای که دارید رو میشه ببینم ؟بعد ...

سلام عزیزم وقت تو هم بخیر

از اپ استور دانلود کن

وی پی ان هم نمیخواد

شات ایکون هم الان میذارم