2777
2789
عنوان

امروز رفتم خرید کنم چقدر

370 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه امروز رفتم بیرون برای روز مادر هدیه بخرم برای مادرم اول رفتم گل فروشی اصلا حالم بهم ریخت ی شاخه گل ۳۰۰تومن ی سبد کوچیک گل ی تومن اصلا حالم گرفته شد مردم چقدر سو استفاده میکنن و بعضی ها واقعا بی انصاف هستن براچی اینقدر گرون میدن من پارسال ی سبد گل خریدم برای مادرم ۲۰۰تومن همون رو امروز میگفت ی تومن اصلا حالم خراب شد خیلی بی انصاف هستن گل فروش ها اخرش مجبور شدم ۵۰۰تومن بدم به چندشاخه گل

ببین این روز خیلی گرون میشه

روز دخترم خیلی گرون شد

من برا همین گذاشته بودم دو سه روز قبل روز مادر بگیرم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

ببین این روز خیلی گرون میشهروز دخترم خیلی گرون شدمن برا همین گذاشته بودم دو سه روز قبل روز مادر بگیر ...

ینی کادو رو هم گذاشته بودم دو سه روز قبل که تو این بنداز بنداز نیفتم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم از فرهنگ غنی ما ایرانیاس،اصلش اینه که تو مناسبت ها همه چی ارزون بشه که همه بتونن بخرن ، اما مردم ما فقط فکر زرنگ بازی وکردن تو پاچه ی همدیگه هستن

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

تو دوازده روز که جنگ بود ..خیلیا از تهران رفته بودن شهرای کوچکتر و امنتر..مثلا شهر ما هم انقد مسافر زیاد بود همه ی فروشنده ها نانواها قیمتارو چندبرابر کرده بودن..واقعا خدارو خوش میاد؟این پولا از حلقومشون پایین نمیره بخدا