2777
2789
عنوان

شب یلد و وروز زن کادو ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 48 پست
موندم چکار کنم اونا تقریبا صددرصد هستن حتی تالار هم گرفتن هنوز هیچی معلوم نیست مادره دختر هم به من ...

تو این دوران حرف و حدیث خییییلی زیاده ،اگه دختر و پسر هم و بخوان و میدونید به درد هم می خورن بالاخره باید ی طرف کوتاه بیاد،اصلا لج و لجبازی نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این دوران حرف و حدیث خییییلی زیاده ،اگه دختر و پسر هم و بخوان و میدونید به درد هم می خورن بالاخره ...

بحث لجبازی نیست دختره از اونایی که حرف حرف خودشه ورو حرف خودش می مونه و کوتاه نمیاد حتی اگر اشتباه باشه ما هم خیلی به حرفشون بودیم ولی مشاور گفته که ادامه ندین به مشکل بر می خورن دختره هم قول داده تغییر کنه مگه به این راحتیه؟

پس نمی بریم اگه دعوتمون کردن فقط یه هدیه و کیک تولد میبریم اگر نه میذاریم روز تولدش بلاتکلیف شدیم

اره اگه شب چله دعوتتون کردن دست خالی نرین و یکی دو تیکه لباس و کیک و آجیل یا میوه ببرین اوناهم احتمالا تدارک میبینن و شام دعوت میکنن

در غیر اینصورت همون تولدش براش کیک و کادو بخره

خواهش میکنم عزیزمان شاءالله اقا پسرتون یه بخت خوب قسمت بشه و غرق شادی و خوشبختی بشه 🤲

ان شاء الله همه جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر باشن ممنونم بابت دعای خیرت عزیزم

یه بلوز برای یلداش می گیرم تولدش هم روسری یا شال قرار بود تولدش سشوار شو بخرم گذاشتم بع ...

کادو تولد پسرتون بهش شال بده؟ نمیگم یه طلای کوچولو ولی حداقل یکم مجلسی تر بهش هدیه بدید

مثلا تازه عروسه گناه داره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
. بد نباشه خب اگه سر بگیره بعد نگه برام چله هیچی نیاوردید؟ !!!

این مراسمات برای بعد از نامزدیه ن الان ، دلیلی نداره ناراحت شه ، اینهمه هزینه کنید خب شاید خدای نکرده سر نگیره فکر این جاشو هم بکن

افغانی ریپلای نزنه

شما الان باید تمرکزتون رو شناخت باشه وقت برای رسم و رسومات هست

و اینکه رفتن خودشون هم تالار گرفتن قبل از رسمی شدن یه خورده از نظر من عجیب و شما باید روش فکر کنید

چون قبل بله برون و رسمی شدن نامزدی خودسرانه خودشون تالار گرفتن

شما باید در مورد مسائل پیش امده با مادرش حرف میزدید

و چرا مشاور را عوض کردید چون گفته بود رفتارهاش درست نیست ؟