2777
2789
عنوان

شب یلد و وروز زن کادو ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 48 پست
شما الان باید تمرکزتون رو شناخت باشه وقت برای رسم و رسومات هست و اینکه رفتن خودشون هم تالار گرفتن قب ...

. من خودمو قاطی مسائل پیش اومده نکردم هیچ حرفی نزدم شایدم اونا رسمشون باشه نمیدونم ولی پسرم کینه کرده و ناراحته مشاور قبلی بهشون گفته بود از نظر من به درد هم نمی خورید مگر اینکه زوج درمانی برید انگار گفته دختره خود محوره و خود رأيه ۴ ماهه درگیر این رابطه هستیم یه روز پسرم حالش خوبه یه روز بد نمیدونم چی میشه ظاهر شون خوب وموجه هست متأسفانه هیچ تحقیقی نکردیم آخه اینجا هیچ کس اون یکی رونمی شناسه یه دل می گم عمه دختره رو پیدا کنم وازش تحقیق کنم نمیدونم چطور میشه پیداش کرد

کادو تولد پسرتون بهش شال بده؟ نمیگم یه طلای کوچولو ولی حداقل یکم مجلسی تر بهش هدیه بدیدمثلا تازه عرو ...

بلوز مجلسی و گل و یا شال و گل کلی خرید کردیم ولی نمیدونیم چی میشه مشاور اجازه میده یا نه برا ازدواج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مراسمات برای بعد از نامزدیه ن الان ، دلیلی نداره ناراحت شه ، اینهمه هزینه کنید خب شاید خدای نکرد ...

الان ۳ هفته اس من با مادر دختره هیچ حرفی نزدم حتی در مورد اختلافات پیش اومده ولی یکی دوبار با دختره حرف زدم بدجور بلاتکلیفی بده

سلام یک سوال با این قیمت طلا شما انگشتر نشون هم میبرین ؟

سلام انگشتر نشان در مقابل سرویس چیزی نیست قول سرویس داده بودم نمیدونم الان چکار کنم با این قیمتا ؟؟ زیر لفظی و عیدی و ..... هزار برنامه دیگه