2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مهاجرت به هیچ وجه تمایل ندارم.

تمام صفات زیستی و محیطی ما بر مبنای مختصات و ویژگیهای زادگاهمون تکامل پیدا کردند.

مهاجرت از نظر من شبیه درآوردن یک درخت چند ده ساله از ریشه و بردنش به یک اقلیم دیگه است.

اما سفرهای کوتاه به جاهای مختلف خصوصا مناطق تاریخی خاورمیانه مثل بقایای تمدن بین النهرین، مقبره و آثار به جا مانده از پیامبران، مصر و ایتالیا و آثار منحصر به فردشون و...رو دوست دارم.

بنظرم طبیعت شوند مثل ایران نیست متفاوته

اسکاتلند فوق العاده ست طبیعتش

من خیلی میپسندم

چون جنوبی ام انقد افتاب خورده تو سرم عقده شده😂

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

اگه حتما بخوام مهاجرت کنم شاید چین ولی کلا من گروه خونیم فقط به ایران میخوره ، از اون مدلایی هستم که ترجیح میدم توی خونه خرابه خودم بمونم تا برم تو خونه خوب مردم و همش بخوان به چشم خارجی و غریبه بهم نگاه کنن .

جدا از اون کلا الان دوره عجیبیه ، کل دنیا تو لبه جنگه و یهو میبینی جنگ جهانی شد ، اینجور وقتا دلم میخواد تو کشور خودم و پیش مردمی که از جنس خودمن باشم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم