1399tasnim مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4411 عنوان هر سال دارم برای مامانم کادو میگیرم و پولامو حروم میکنم 239 بازدید | 15 پست برای خودش کم نمیزاره همه چی داره و هر سال هم توقع داری جشن و کادو و اینا براش بگیریم من وضع مالیم خوب نیست از خودم و بچم میزنم ی چی براش میگیرم آخر سر حتی یکبار هم استفاده نمیکنهقلبم به درد میاد کادو هم نگیرم ناراحت میشه چیکار کنم من آخه 1404/09/20 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتایون36188 عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 3768 در حد توانت یه مبلغ پول بده بهش، منم به هرکی بجز همسرم میخوام هدیه بدم فقط پول میدم چون سلیقه ها متفاوته
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12283 در حد توانت یه مبلغ پول بده بهش، منم به هرکی بجز همسرم میخوام هدیه بدم فقط پول میدم چون سلیقه ها متف ... بجز کی؟ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
1399tasnim مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4411 پول بده چقدر بدم که به چشم بیاد .از نظر مالی زیاد اوکی نیستم
1399tasnim مدیر استارتر عضویت: 1402/02/17 تعداد پست: 4411 پول بده یا سکه پارسیان پارسیان بدم روز بعدش فروخته تمام شده رفته اکثرا هم پولاشو پایه پارچه خریدن تموم میکنه
مست_الست عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3990 خودتو اذیت نکن ی جعبه شیرینی با یه شاخه گل ببر کافیه حداقل شیرینی خورده میشه
کتایون36188 عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 3768 چقدر بدم که به چشم بیاد .از نظر مالی زیاد اوکی نیستم قرار نیس حق بچتو به کسی بدی وقتی میگی خودت گرفتاری و نداری، در حد توانت بده(یکی توانش صد هزار تومنه یکی صد میلیون) بعدم دیگه خودتو درگیر نکن پارچه میخره یا هرچی، ذهنتو درگیر هرچیز چرت و پرتی نکن