2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حس وحالش هست نه انگیزه ش نشستم به انتظار.........

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

خونم همیشه تمیزه

در هفته دو بار حداقل گردگیری میکنم

پرده هارو شستم

روتختی ها

بقیه چیزا مرتب و تمیزه

یک روز مونده به عید هم کل خونه رو گردگیری میکنیم با همسرم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه هنوز

از پله افتادم کمرم داغون شده

سرما هم خوردم سه بار دکتر رفتم اصلا خوب نمیشم

🖤من مادرم ، هم صحبتم با عکس هایت🖤دست خودم که نیست ،دلتنگم برایت🖤اصلا حواست نیست خیلی دیر کردی🖤ای پهلوانم مادرت را پیر کردی🖤گاهی درد آنقدر بزرگ است که زبان از بیانش عاجز میشود🖤به یاد جاویدنام حمید مهدوی🖤آتش نشانی که قهرمان مردم شد🖤نامت تا ابدبه عنوان اسطوره شرافت بر بلندای وطن تابنده باد🖤بزرگی به جیب آدما نیس،به قلب آدماس،بزرگی رو از حمید یاد بگیریم🖤🥀

امسال نه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.