2777
2789

برای خودش کم نمیزاره همه چی داره و هر سال هم توقع داری جشن و کادو و اینا براش بگیریم

من وضع مالیم خوب نیست از خودم و بچم میزنم ی چی براش میگیرم آخر سر حتی یکبار هم استفاده نمیکنه

قلبم به درد میاد

کادو هم نگیرم ناراحت میشه

چیکار کنم من آخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد توانت یه مبلغ پول بده بهش، منم به هرکی بجز همسرم میخوام هدیه بدم فقط پول میدم چون سلیقه ها متف ...

بجز کی؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چقدر بدم که به چشم بیاد .از نظر مالی زیاد اوکی نیستم

قرار نیس حق بچتو به کسی بدی وقتی میگی خودت گرفتاری و نداری، در حد توانت بده(یکی توانش صد هزار تومنه یکی صد میلیون) بعدم دیگه خودتو درگیر نکن پارچه میخره یا هرچی، ذهنتو درگیر هرچیز چرت و پرتی نکن