2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر ما روز مادره حالیش نیست ما پول نداریم زورکی چیز میخواد نداشته باشیم بخریم قهره،ما ۱۰ روزه مریضیم با بچهام اصلا در حال مرگ حتی پول دکتر نداریم این کادو میخواد، دوماداش همه معتاد مواد صنعتی ان

والا

مادر همه برای خودش عزیزه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ای گفتی

چقدر ادمایی که دعوا اینجور فحشا رو میزنن ادمای پست و کثیفین

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اونی که باید مراقبت مداوم داشته باشه تا فرزند درست از آب دربیاد هم مادر و پدرش هستند.

اما متأسفانه بعضیها نهایت درایتشون از پدر و مادری پول داشتن برای خرید هر چی بچه هوس میکنه است! و دغدغه تربیت و پرورش اصلا تو مخیله شون نمیگنجه و وقتی میفهمند چه خرابی به بار آوردند که یک انگل اصلاح ناپذیر به جامعه تحویل دادند!

شوهرت معتاده؟ توقعش بیجاست

آره،معتاد مواد صنعتی ،هرگز کار نمیکنه یه پسر خاله داره ک بت وانت میوه میفروشه همش میره اونجا می ایسته پول میگیره میره مواد یا کارت یارانه در اختیارشه،مامانم میدونه مسخره هم مکنه ولی بازم هر سال قهره بخاطر روز مادر

اونی که باید مراقبت مداوم داشته باشه تا فرزند درست از آب دربیاد هم مادر و پدرش هستند.اما متأسفانه بع ...

درطول روزچندساعت مطالعه داری؟بیشترچه کتابایی میخونی؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

مادر ما روز مادره حالیش نیست ما پول نداریم زورکی چیز میخواد نداشته باشیم بخریم قهره،ما ۱۰ روزه مریضی ...

وای چقد بد

مادر باید درک کنه این موقعیتارو

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

بیکاره،با کارت یارانه مواد میکشه و پسر خالش یه وانت داره میوه میفروشه میره پیش همون می ایسته و پول م ...

بچه هم داری؟هزینه زندگیتون روکی میده؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

وای چقد بد مادر باید درک کنه این موقعیتارو

اصلا هر سال قهره هیچوقت کادوی گیرش نیومده ولی بازم روز مادر و بعدش دیگه این قهره خوب میدونه دمادای معتاد و بیکاری داره ولی تو مغزش نمیره بچهامون لختن این میخاد جهنم براش بگیریم