2777
2789
عنوان

ی شاخه گل عطیقه گرفتم

646 بازدید | 42 پست

اونی ک با کادو و گل و توجه بیش از حد گولم زد الان واسه اولین کادو روز زن ی شاخه گل گرفته ک از سر باز کنه واسه تمام مناسبتا همین کارو میکنه حتی ی رنگ و ی شکل

خیلییی دلم گرفته

میخوام توجهمو از رو اون بردارم بذارم رو خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه با همه چی کنار میام میسوزم و میسازم الانم خودم واسه مامانم و مامانش کادو گرفتم

من شوهرم از طلافروشی برام گفت چند نمونه سقارش طلا بدع .بعد اومده تا دست گل گرفتع.نباید این گل کنم تو ..یا بزنم تو سرش

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اکثرا مردا همینن تو تنها نیستی

خیلی خیلی دلم گرفته از همه چی من ب خاطر اون حجم از توجهی ک بهم داشت قبولش کردم خودش خیلییی اصرار داشت ب ازدواجمون

حالا ک من تشنه توجهم حتی حوصله نداره ب حرفام گوش بده اعتقاد داره همش غره

به نظرم اگه همون شاخه گل با عشق و محبت بهت هدیه میده با عمق وجود ازش تشکر کن چون مهم حسیه که بهت داره شاخه گل و طلا فرقی نداره خیلیا طلا میگیرن ولی با کلی منت و اخم و قیافه هدیه میدن:/

نمیدونم من از گل گرفتن خیلی ذوق میکنم،الان هم میدونم شوهرم پول نداره خداخدا میکنم نره چیزی برام بگیره دوست ندارم توی این شرایط توی قرض بیوفته،خواستم بگمش ،گفتم شاید خجالت بکشه

من همیشه با همه چی کنار میام میسوزم و میسازم الانم خودم واسه مامانم و مامانش کادو گرفتم

شما لازم نیس برا مادرشوهرت کادو بگیری برا مادر خودت بگیر چیکار داری همه وظایفو یک تنه انداختی گردن خودت. یکم بگذره کادوی خودتم خودت باید بخری هرچند اونم با یه گل سروهمشو جمع میکنه

شما لازم نیس برا مادرشوهرت کادو بگیری برا مادر خودت بگیر چیکار داری همه وظایفو یک تنه انداختی گردن خ ...

خیلی خستم از همه چی اخه ی مدت میگفت تو با خانوادم مشکل داری منم بیشتر هزینه و انرژی واسه اونا خرج میکنم ک این ذهنیت از بین بره

به نظرم اگه همون شاخه گل با عشق و محبت بهت هدیه میده با عمق وجود ازش تشکر کن چون مهم حسیه که بهت دار ...

منی ک دسته گلاشم خودش با عشق میرفت با ی تم خاص سفارش میداد و دیزاین میکرد این تو کتم نمیره