اونی ک با کادو و گل و توجه بیش از حد گولم زد الان واسه اولین کادو روز زن ی شاخه گل گرفته ک از سر باز کنه واسه تمام مناسبتا همین کارو میکنه حتی ی رنگ و ی شکل
و اینک بنده باز پولی ک گرفته بودم واسه خرید ی وسیله لازم دیگه ، رفتم بازار کادو واسه مادرم و مادرش بخرم همه رو دادم واسه خودم خرید کردم حالا موندم چطوری بگم پوله رو خرج کردم ک شوک نشه🥰🥰🥰
خیلی خستم از همه چی اخه ی مدت میگفت تو با خانوادم مشکل داری منم بیشتر هزینه و انرژی واسه اونا خرج می ...
عزیزم وظیفه شما نیس ببخشید اسمش گدایی محبته و مطمئن باش چیز باارزشی به گدا نمیدن .. عزیزم فقط مثال زدما نه که منظورم گدای واقعی باشه منظورم اینه لطفا به خودت ارزش و احترام بزار و صرفا برا مادر خودت بخر ایشونم برا مادر خودش دوسداشت بخره دوسنداشت نخره چیکار داری که همه وظایفو ازش گرفتی... و اینکه بابت یه گل چرا ماچش میکنی که بگه به به به همینم راضیه چرا خودمو اذیت کنم یدونه گل بخرم که بخاطره گل ذوق میکنه ارزشش در اینحده... یاد اون عروسه افتادم اولین مهمونی ماذرشوهره املت جلوش گذاشته عروس برا اینکه شوهرش ناراحت نشه با به به و چهچه املتو خورده و بعد دوسال که جروبحث پیش اومده مادرشوهره گفته تو دختر فلانی که خونمون برا املت خوردن نمیدونستی با دست لقمه بگیری یا با پا.. عزیزم اینارو گفتم که ارزش خودتو بیشتر از این پایین نیاری
من همیشه بهترینارو براش میخرم حتی شده قرض کنم از ی ماه قبل:)
منم همینطور ،،،،واسه مرد کاری نداره قرض بگیره حالا مثلا یه بافت با یه شاخه گل بخره اونوقت به من میگه حالا واسه مادرا صبر کن ببینم چیکار کنم فقط حواسش به مادرشه حرومش بشه منم یه دعوا راه میندازم
خب باید چیکار کنم بدون دعوا و این ک ازهم دورتر شیم من ک واسه ی کادوی اون نموندم بحثم توجهس ک روز ب ر ...
عزیزم وقتی با یه شاخه گل ذوق میکنی خب تلاشی نمیکنه هربار همونو میگیره و هربار شما ذوق الکی و هربار ایشون فک میکنه همین برات کافیه... من میگم الان به شوهرت بگو عزیزم برا مادرت کادو روز مادر چی گرفتی؟؟؟ گفت هیچی بگو زشت نیس؟؟ میخوای همین شاخه گل رو ببر برا مادرت بازم هرجور صلاحته مادر خودته حتما صلاح ندیدی
خیلی خیلی دلم گرفته از همه چی من ب خاطر اون حجم از توجهی ک بهم داشت قبولش کردم خودش خیلییی اصرار داش ...
دقیقا مثل منی 😂۴ سال باهاش دوست بودم ببین سر هر مناسبتی چ کادوهایی میداد گوشی طلا توجه میکرد شدیدا از وقتی ازدواج کردم که الان نزدیک ۳ سال عقدیم حتی تولدمم تبریک نمیگه دگ خستع شدم بیخیال شدم