2777
2789
عنوان

اتفاقات ماورایی این مدت

321 بازدید | 41 پست

لطفا اگر کسی بارداره نخونه

مدتیه به شدت اتفاقای ماورایی توی خونمون داره میفته

اولش فکر میکردم توهمه یا مغزم تو حالت خلسهاست ه میدونم از این چیزا

ولی به جز من مامانمم یه شب شنید صداش و

به شوهرم میگم باورش نمیشه

دیشب خواب بودیم عروس هلندی هامون نصف شب یه دفعه شروع کردن جیغ زدن و پر زدن تو قفسشون

انگار از چیزی ترسیده بودن

نمیدونم چیه ولی من میبینم همش

یا صدا میشنوم

نمیدونم باید چیکار کنم

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

شاید زلزله اومده که عروسا فهمیدن.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه عجیب

یه دختر دیدم با موهای بلند مشکی تو صورتش،از در اتاقمون اومد پشت همسرم ایستاد اول فکر کردم دخترمه بعد دیدم نه این موهاش بلنده موهای دخترم کوتاهه

انقد جیغ زدم تا همسرمپاشد و اونم غیب شد

این یه نمونهش

پرنده خوبه تو خونه باشهحتی یه فیلم هست راجب پرنده و اجنه ها دارن دروازه اجنه ها رو باز میکنن ندیدی ا ...

ندیدم والا انقد ترسیدم این مدت که دیگه جرات نمیکنم چیزی در موردشون ببینم

دو هفته ی قبل، صبح از خواب بیدار شدم، دیدم قفس عروس هلندیم پر از پرهای بزرگه، یکم دقت کردم دیدم همه جا خونیه، حتی دیوارهای اطراف قفس، که با قفس فاصله دارن. عروس هلندی نرم، که روی تخم میخوابید بیرون از قفس بدون پر و کاکل خونی نشسته. خیلی ترسیدم.

به صاحب قبلیش که زنگ زدم، گفت عروس هلندی نر، بعضی وقتها به شدت از تاریکی میترسه و خودشو به میله های قفس میکوبونه، من اون شب مهمان داشتم، در اتاقم رو بسته بودم و هیچی نفهمیده بودم. از اون موقع یکی از مهتابی ها رو روشن میذارم.

عروس هلندیها به شدت ترسوان با کوچکترین صدای یهویی میترسن حتی از رد شدن سایه هم میترسن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

عروس هلندیها به شدت ترسوان با کوچکترین صدای یهویی میترسن حتی از رد شدن سایه هم میترسن

تا حالا پیش نیومده بود آخه واسه همین همه ترسیدن دیشب

دوست دارم بدونم آخه چرا اینجوری شده،میگن اگه دعا یا طلسم داشته باشه کسی این اتفاقا میفته براش

خوب سوره بقره هم برای طلسمه اگه پخش کنی مشخص میشه طلسم هست یانه

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم 

از کجا بفهمم خب؟؟

اگه طلسم باشه وقتی سوره بقره پخش بشه نشانه هاش دیده میشن مثلامیان اذیت میکنن تابترسی ودیگه ادامه ندی چون باشنیدن قرآن اذیت میشن یاتوخوابت میان ویااینکه ممکنه توخونه واضح ببینیشون . برای اینکه دچاراذیتشون نشی بایدهرروز صبح وشب چندبارآیه الکرسی وچهارقل بخونی وهرروزهم صدقه بدی اینطوردیگه نمیتونن اذیت کنن .اگه بعدچندمدت که سوره بقره پخش کردی واین چیزایی که الان میگی توخونتون هست دیگه احساس نکردی یعنی دیگه ازخونتون رفتن.

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم