2777
2789
عنوان

اتفاقات ماورایی این مدت

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 41 پست
اگه طلسم باشه وقتی سوره بقره پخش بشه نشانه هاش دیده میشن مثلامیان اذیت میکنن تابترسی ودیگه ادامه ندی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی 🙏🏻🦋

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
ممنون از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی 🙏🏻🦋

حداقل باید۴۵ روزپخش بشه وحتماپشت سرهم نبایدبینشون فاصله بندازی دربرخی مواردممکنه بیشتراز۴۵ روزهم نیازبشه مثلاسه ماه یابیشتر باصدای بلندپخش کنین وحواستون هم به خوندن قرآن باشه تاحدامکان اگه میتونین دروپنجره روبازبذارین حتماچهارقل وآیه الکرسی روهرروزبخونین اونایی که طلسم داشتن وبقره پخش کردن خیلی به خاطراذیتشون ودیدنشون ترسیده بودن .

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالاتاحالاسراغ دعانویس رفتین بعضی هاشون خودشون ازاینامیندازن به جون آدم.

نه تا حالا تو عمرم نرفتم پیش دعانویس اصلا بخوام همکسی و نمیشناسم وگرنه ممکن بود با این اتفاقات اخیر،برم دنبالش

ولی اطرافمون بوده کسی که میرفته دنبال این چیزا

بیشتر از همونمیترسم که واسمون کاری کرده باشه

نه تا حالا تو عمرم نرفتم پیش دعانویس اصلا بخوام همکسی و نمیشناسم وگرنه ممکن بود با این اتفاقات اخیر، ...

خیلی خوبه که تاحالاسراغ دعانویس نرفتی تاآخرعمرت هم برای هیچ کاری نرو حالاهرچقدرهم تعریف کنن بگن نتیجه گرفتیم وهرچی گفته درست بوده .رابطت باهمسرت چطوره ؟شده مثلایهویی رفتاراش عوض بشن ازهمدیگه سردبشین وسرچیزهای الکی جنگ ودعواراه بیفته؟درحالیکه قبلاباهم خوب بودین؟

خیلی خوبه که تاحالاسراغ دعانویس نرفتی تاآخرعمرت هم برای هیچ کاری نرو حالاهرچقدرهم تعریف کنن بگن نتیج ...

آره الان یه ماهی هست رابطمون مث قبل نیست به همه شک کردم فکر میکنم همه واسمون دعا و طلسمگرفتن

آره الان یه ماهی هست رابطمون مث قبل نیست به همه شک کردم فکر میکنم همه واسمون دعا و طلسمگرفتن

آره احتمالابه خاطرطلسمه دعانویس روکلابیخیال شو حتی اگه کاری هم کنه به صورت موقتیه بعدش هم کمترین چیزی که ازدست میدی پوله.

آره احتمالابه خاطرطلسمه دعانویس روکلابیخیال شو حتی اگه کاری هم کنه به صورت موقتیه بعدش هم کمترین چیز ...

خدا لعنت کنه کسایی که این کار و میکنن با زندگی آدم

از بین نمیره این دعا و طلسم؟؟

سوره مزمل هم هرشب بخون سه بار.هم واسه دفع طلسم خوبه وهم ایجادآشتی بین زن وشوهر .چندماه این کارهاروانجام بده ان شالله درست میشه. یه سوره هست برای کشف سحر که بفهمی طلسم کارکی بوده.

خدا لعنت کنه کسایی که این کار و میکنن با زندگی آدماز بین نمیره این دعا و طلسم؟؟

چراعزیزم ازبین میره امااین مریض های شیطان صفت دوباره ممکنه بازم برن طلسم بگیرن خیلی زندگیارواینانابودکردن .