2777
2789

بچه ها من میخوام سشوار چرخشی بگیرم آیا خوبه؟ اگه خوبه کدوم مارک بهتره؟ سشوار چرخشی بهتره یا اتو مو؟ 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک عاشق سشوار چرخشیم واسه من مارک جاندلی خیلی قوی نیس واسه موها کوتاه خوبه ب نظر من که سشوار چرخشی بهتر ولی یه مارک خوب و قوی باشه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

سشوار چرخشی مارک بالیس دارم . عالیه خیلی لزش راضیم . من موهای خودم لخت هست اما بارای حالت دادن و حجم دادن به مو عالیه اگه برای صاف کردن میخوای اتو مو بگیر .

و البته سشوار چرخشی برلی موهای خیلی بلند کاربرد نداره من اوایل موهام تا زیر کمرم بود اصلا بدردم نمیخورد چون خیته کننده میشد و اگه حواسم نبود موهامو بهم گره مینداخت ولی موهامو که یکم کوتاه کردم عالی شد استفاده اش 🤗🤗