2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم مال من ۴روزه بود فقط هیچینگ کرده بودن

ریحان جان مگه بار چندم بودی هچینگ کردی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ریحان جان مگه بار چندم بودی هچینگ کردی؟

بار اول انتقالم بود کلا من چون یکسری پانکجر داشتم ولی هیچکدوم تشکیل نشد و ذخیرمم پایین بود فکر کنم هیچینگ کردن ک بهتر باشع گرفتنش فقط منتطر پنجشنبه م ببینم چ خبره

انشالله خوش خبر بیای پنج شنبه میشه چندروز ک انتقال دادی

من دیشّ اخر شب خونریزی شدید کردم رفتم بیمارستان سنو شدم گفتن جنین دوتاش گزفته یکیش  دفرمست اون دفع میشه یکیش طبیلیه دوهفته استراحت مطلق داد بلند نشم ک اون یکی سالم بمونه

من دیشّ اخر شب خونریزی شدید کردم رفتم بیمارستان سنو شدم گفتن جنین دوتاش گزفته یکیش  دفرمست اون ...

الهی ...خیلی مواظب خودت باش ...حتما سر کار رفتی اذیت شدی من از یکشنبه گفتم استعلاجی نوشت که نرم سر کار واقعا اذیت میشم اونم تو این محیط کار. ...یعنی داشته دفع میشده خونریزی کردی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
من دیشّ اخر شب خونریزی شدید کردم رفتم بیمارستان سنو شدم گفتن جنین دوتاش گزفته یکیش  دفرمست اون ...

نترس عزیزم اگه سه تاجنین گذاشتی اون یکی داره دفع میشه تا دوتای دیگه جابیوفته تو رحمت فک کنم اینطوری باشه استراحت مطلق باش عزیزم بازم خبر بده چی شد