2777
2789

سلام به همگی

برا اونایی که مادر شدن آرزوی سلامتی و طی بی خطر مسیرو تا آخر از خدا میخوام

واسه اونایی هم که جواب منفی گرفتن یه جواب مثبت تپل

من دو بار آی وی اف شدم که دوبارشم واسه دیگران بود رحم اجاره ایم

دفعه قبل موقع انتقال هیچ دردی نداشتم و کلی راحت بودم تا روز هفتم که درد شبیه پری می‌گرفت میزد به ران پام و نصف شب همون روز که میشه روز هشتم لک بینی داشتم

و بعد دیگه تموم شد تا اینکه رفتم آزمایش و گفتن منفی و نزدیک به صفر تیتر بتا

دیروز دوباره انتقال داشتم هم موقع انتقال درد داشتم و هم الان که روز دومم زیر شکم و تخمدان سمت راستم 

سرگیجه و حالت تهوع هم دارم به نظرتون اینبار هم منفیه؟؟؟ 

البته من خودم دو تا بچه دارم که هر دو رو طبیعی حامله شدم

امروز جواب و گرفتم منفی بود،فعلا تا بعد عید کاری نمیکنم دل وودماغش و ندارم،ولی این و بگم که واقعا بعد از دو تا انتقال منفی به این نتیجه رسیدم که مراقبت ها ی قبل و بعد و علایمی که توی هر کسی با شخص دیگه متفاوته،داشتن علامت و نداشتن و... هیچ کدومش دلیل بر جواب مثبت و منفی نمیشه،فقط کار خداست و شانسیه،هر وقت خودش بخواد درست میشه،واقعا میگم که استرس این حرفا رو نداشته باشین،آخرش هرچی خدا بخواد همون نیشه،

من این سری کامل رعایت کردم تغذیه و سه روز استراحت و همه چی،ولی بازم نشد،دعام کنین 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان.من الان جواب آزمایش دوم تیتر بتا روهم گرفتم.البته خودم نرفتم شوهرم رفت وبهم زنگ زد که شد ...

سلام يلدا جان چقدر خوشحال شدم كه نتيجه گرفتي واقعا انقدر خودم تو شرايط استرس و فشار فكريم همش منتظرم بشنوم هركسي اقدام كرده جواب مثبت گرفته انگار خودم گرفتم

من روز يازدهم انتقالم مشكل نداشتم خودم 

ولي از صبح پا درد مثل پريودي گرفتم بعد سينه هاي من سفت و داغ بود الان شل شده شما علائمي تو سينه هات نداشتي ؟ 

من ميخوام امشب بيبي چك بزنم ولي ميترسم🙈

سلام يلدا جان چقدر خوشحال شدم كه نتيجه گرفتي واقعا انقدر خودم تو شرايط استرس و فشار فكريم همش منتظرم ...

سلام دوستان.برای کسایی که جوابشون منفی شده آرزو میکنم به زودی بهترین اتفاقها براشون بیافته.عسل جون به نظر من بی بی نزن.اگه خدایی نکرده منفی باشه تا روز آزمایش داغون میشی.من روز دوازده زدم که منفی بود.اصلا امیدی نداشتم تا اینکه شوهرم بهم دلداری داد.من هم احساس کمی درد تو سینه داشتم که فکر میکردم چون موقع پریودیم هست اینطوریه.اما تا موقع آزمایش صبر کن.ازت ممنونم برای خوشحالیت.من هم بهترین آرزوها رو برات میکنم.دعا کنین قلب جین تا دو هفته دیگه دیده بشه.

منم سه چهار روزعجب حالتای پریود داشتم.ولی امروز فعلا درد ندارم.

واسه منيه هو مثلا دلدرد و حالت پريودي كه با خودم ميگم الان كه پريود شم بعد قطع ميشه 😐 دوباره بعضي اوقات مياد و ميره!

سلام دوستان.برای کسایی که جوابشون منفی شده آرزو میکنم به زودی بهترین اتفاقها براشون بیافته.عسل جون ب ...

ايشالا عزيزم من روز ٩ انتقالم! دهم بهمن بايد برم ازمايش بدم ايشالا جواب مثبت باشه و خدا بهم يه بچه سلام بده

بچه ها اصلا دنبال علائم نباشین.تورو خدا استرس نداشته باشین.من هم با استرسهام الان شرایطم اینطور شد.حس میکنم اگه استرس نداشتم الان وضعیت جنینم تو رحم بهتر بود.بازهم توکل برخدا .سعی میکنم الان کمتر بهش فکر کنم وافکار مثبت داشته باشم.چون واقعا کاری از دستم برنمیاد غیر از دعا کردن.

سلام دوستان.برای کسایی که جوابشون منفی شده آرزو میکنم به زودی بهترین اتفاقها براشون بیافته.عسل جون ب ...

انشالله ديده ميشه پيغامت رو دير خوندم و بي بي زدم منفي شد☹️ حالا تو همون وضعيت داغونم اما الان پيغامت رو ديدم اميدوار شدم مرسي ازت😘😘❤️❤️

سلام دوستان.من روز 12انتقالمم.روز9انتقالم بي بي چک زدم منفي شد.ديگه ميترسم دوباره بزنم يه وقت دوباره منفي بشه.لطفا دعا کنين

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم