2777
2789

سلام بچها.من روز 3انتقالمم.چرا همش احساس ميکنم دارم پريود ميشم.آيا اين طبيعيه؟

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  
سلام بچها.من روز 3انتقالمم.چرا همش احساس ميکنم دارم پريود ميشم.آيا اين طبيعيه؟

دقيقا عين من خيلي نار احتم حالتاشو دارم لك هم داشتم كه شباف گذاشتم اضافه!!! من ٢٥ گذاشتم سه تا جنين فريز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا عين من خيلي نار احتم حالتاشو دارم لك هم داشتم كه شباف گذاشتم اضافه!!! من ٢٥ گذاشتم سه تا ...

من لک ندارم.منم 24 انتقال داشتم .دوتا جنين واسم گذاشتن.من روزي دوتا پروژسترون ميزنم.

منم مامان ميشم.هورااااااااا  خدايا شکرت  خداجون ممنونم  خداي مهربونم  ازت ميخوام ني ني مو صحيح وسالم بزاري تو بغلم.خداجون بعد از کلي انتظار دلمونو شاد کردي ازت ممنونم هزاران هزار بار ممنونم.فندوق کوچولوي  عزيزم منو بابايي بي صبرانه منتظرتيم.واسه سلامتي ني نيم وبراي  صحيح وسالم بدنيا اومدنش يه صلوات ميفرستين.اللهم صل علي محمد وال محمد.ممنونتونم  

سلام .من تازه عضو شدم.روز دوازدهم انتقال هستم.اولی بارمه.ازروز دهم تا دوازدهم لکه بینی داشتم که دکتر شیاف رو از روزی دوتا به چهارتا تبدیل کرد.دو روز دیگه باید برم آزمایش .به نظرتون امیدی هست؟البته همیشه باید امیدوار بود.

سلام .من تازه عضو شدم.روز دوازدهم انتقال هستم.اولی بارمه.ازروز دهم تا دوازدهم لکه بینی داشتم که دکتر ...

آزمایش دادی شما؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
سلام.بله.روز پانزدهم انتقال که دیروز بود خداروشکر مثبت شد .بتام 184بود.فردا دوباره باید برم ببینم بت ...

خدا رو شکر که نتیجه گرفتین ایشالا آز بعدیتون خوبه و نه ماه بارداری رو به سلامت طی میکنین

شما کجا میکرو کردین؟ چند تا جنین داشتین و چند تا براتون انتقال دادن؟ بی بی چک قبل از موعد آزمایشتون استفاده کرده بودین؟

ممنون میشم جواب بدین. برا یکی از دوستام میپرسم 

سلام عزیزم.من بیمار دکتر صاحب کشاف بودم.همسرم تعداد کم اسپرم ومرفولوژی یک درصد.همه جا بهمون گفتن آی وی اف.دکتر سعید صاحب کشاف متخصص مردان وبرادر دکترحمید صاحب کشاف هستن.خیلی به ما امیدواری دادن.من شمال زندگی میکنم وبرای درمان رفتم تهران مرکز نازایی نوید.دکترحمیدمتخصص زنان هستن وبا دارو تعداد فولیکولهام زیاد شد.من تنبلی تخمدان دارم وپریودهام منظم نبود.سنم هم سی وهفت ساله.سیزده تا تخمک داشتم که ده تاش جنین با گرید آ شد.یعنی خیلی خوب.چهار تا انتقال دادم .روز دوازدهم بی بی چک زدم که منفی شد.اما روز پانزده آزمایشم مثبت شد.چند روز لکه بینی داشتم.اما الان استراحت میکنم.تخمک کشی روز یازده بعد پریودی وانتقال سه روز بعدش یعنی روز چهارده بعد پریودی بود.امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره.

سلام عزیزم.من بیمار دکتر صاحب کشاف بودم.همسرم تعداد کم اسپرم ومرفولوژی یک درصد.همه جا بهمون گفتن آی ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که نتیجه گرفتین. ایشالا که نه ماه رو به سلامتی طی کنین

ممنون از توضیحتون. میشه بپرسم چقد هزینه کردین برا میکرو؟

ممنونم عزیزم.انشاالله همه ی منتظرا چشمانتظاریشون تموم بشه وحاجت روا بشن.والله حدودهشت میلیون که قبل عمل پول ویزیتها وعکس وآزمایش ودارووآمپولشد.البته برای هردومون.چهاروششصدبول تخمککشی.یک ونهصد پول انتقال.یک وپونصد هم پول دوبسته سه تایی جنین فریز.با رفت وآمد تهران حدود بیست میلیون.البته به نظر من ارزشش روداره.تازه  من ده میلیونش رو قرض کردم که قراره چند روز دیگه بر گردونم.خدا بزرگه.

ممنونم عزیزم.انشاالله همه ی منتظرا چشمانتظاریشون تموم بشه وحاجت روا بشن.والله حدودهشت میلیون که قبل ...

ایشالا بچه اومد همه این سختیها فراموش میشه

من یه دختر ۶ساله دارم. بچه واقعا شیرینه. خدا قسمت همه منتظرا کنه

خواهرم دفعه پنجم انتقالش هست از روز سوم تا 8 زیر دلش درد میکرد بعدش خوب شد ترشح سفید و غلیظ داره سه تا جنین انتقال داده پنج شنبه از داره ممکنه حامله باشه؟ من ازش دورم اگه ممکنه منفی باشه میخوام جلوتر برم پیشش تنها نباشه

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...

سلام دوستان منم سه روزه سه تا جنین سه روزه انتقال دادم.علائمم فقط دل درد پریودی هست.البته من قبل از انتقال هم این دل دردو داشتم.درست از زمانیکه پروژسترونو شروع کردم.به دوتا دکترم گفتم و گفتن اصلا نگران نباش.طبیعیه.توکل بخدا.انشالله هممون نتیجه بگیریم