2777
2789

گیرم برای همه فیلم بازی کنه ک من خیلی پسر نجیب و سر به زیریم و درست حسابیم ولی خودش ک میدونه من چت خیانتشو دیدم اونم وقتی که عقدیم،خداروشکر الان جدا شدم ولی چی تو سرش میگذره ک انقدر اعتماد به نفس داره و پرروعه که باز میگه تو بخاطر پول از من جداشدی حالا مهریرو همه چیرو بخشیدم ،از دوجاهم درامد خوب داشت ،تازه وقتی قسط داشت من حتی بهش کمکم میکردم یه قرون ازش نخواستم طلاهامم دادم خونه خرید زد به اسم مادرش ۶دنگ،یا یه شب با دوستش و نامزدش رفتیم بیرون نامزد دوستش میگفت قلیون این میپرید میگفت نوشیدنی این میپرید میگرفت اخر سرم شام همرو نامزدم مهمون کرد حالا روز قبلش میگفت یه هزارتومنی ندارم،حتی شماره کارت منم نداشت تازه من هیچی نمیخواستم ازش ولی یادم یه بار داشتم میرفتم استخر گفت پول ندارم شماره کارتتو بده ۱۰۰تومن بزنم برات ک من ندادم😐بعد فهمیدم فردای همونروز ۶۰ میلیون داده به داداشش با اطلاع مامانش و زنداداشش....چطوری روت میشه باز پیام میدی اخه...

اگه زندگی و آینده تو دوست داری سم دور کن از زندگی ت

چ حق ت پس بگیر 

پول هایی که دادی شکایت کن راحت قانون بهت میده 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زندگی و آینده تو دوست داری سم دور کن از زندگی تچ حق ت پس بگیر پول هایی که دادی شکایت کن راحت قان ...

اخه انقدر نداری و بد بختی گشیده بود دلم سوخت واسش خانوادم گفتن سگ خورد،اخه وحشیم هست مثلا باهم نانزد بودیم اونموقه صحبت یه کسی بود ک باهاش لجدبود میگفت خرجش یه نیم بطری اسید ....واسه همین فقط خواستم دور شه از زندگیم