پیر شده ۷۵ سالشه مثلا قراره هر بچه ماهی ۷ روز نگهش داره ... اولا ک ۴۰۰ متر زبونشه ... از صبح ک بیدار میشه فقط غیبت بقیه رو میکنه .. حتی دختر خودش .. عجیب نیست ؟؟؟؟مگه مادر غیبت دخترشو میکنه؟؟؟؟؟ بعدش الان از خودش مهمون دعوت کرده ۱۰ نفرررررررررر .....وای... این میره خونه اونا میچرخه نوبت این میشه مهمون هاشو میندازه خونه من.... صبح رفتم باشگاه اومدم میگه فلانی ها قراره بیاین اول نفهمیدم چی میگه .. دیدم تاکید کرد گفتم کی کجا کی ؟ من اصلا نمیشناسم اینا کین ... منم برا اینکه این سر ی هفته ش بره گفتم اوکی بگو بیان فقط بعدش گورشونو گم کنن همه .. میگه نه این هفته نمیاااااان ...بزار زنگ بزنم ببینم کی وقت دارن بیان !!!! گفتم ببخشید شاید تایمی ک اونا میگن ما نباشیم ... میگه اع خب عیب نداره هفته بعد میگم بیان یعنی این قراره تا هفته دگ اینجا باشه وای... شوهرم گه هست مادرش از خودش گه تر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزار غیبت دخترشو کنه تو چرا ناراحت میشی اونم دختر این مادره دیگه دیگه ۷۵ سالشه حتما کودن شده محلش نده
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
بگو هفته دیگه هم نیستموقتی خودش کاری انجام نمیده، چطور روش میشه مهمون دعوت کنه!!!شام و ناهار دعوت می ...
اون مهمونها چقدر پرروان پا میشن با دعوت این زن میان خونه عروس وپسرش