2777
2789
عنوان

فک کنم زن داداشم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 101 پست
مهریه در هر صورت تعلق میگیره

هزار تا چیز میز گفتم ولی فکر کنم ثابت بشه زنا کرده نصفش داده میشه😂 این و قبلا از یکی شنیدم نمیدونم به هر حال

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

اگه داداشت بتونه به یه طریقی اموالی که به نامشه پس بگیره بهتره مهریه هم خیالت راحت همشو نمیتونه بگیره یه مقداره اونم قسط بندی میشه دلم واسه بچه هاش میسوزه اخه درد بگیرین اللهی وقتی نمیتونین متعهد باشین ازدواج نکنین بچه نیارین

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست بزنم الان ؟ کاش با این دقت کامنت ها رو می خوندید به جای هیجان زده شدن برای ریپلای زدنیه کم پایین ...

چی میگی شما

نه. دست نزن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اسی امثال زندادشت رو دیذی که تو تاپیک هستن چقدر دریده و بی ادبن پس اول مطمین شو بعد با خط ناشناسی چی ...

والا تنها دریده این تاپیک خودت هستی و بس !

اینکه اینقدر راحت به بقیه کاربرهای اینجا میگی امثال زن داداشت، بیشتر از هر چیزی نشون میده خودت از چه قماشی هستی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عه شمام ک مث همون کاربر فن تاریکی هستین اخا اصن درمورد شما نبود اون کامنت 😂شما بفرما جواب بقیه ی کا ...

اکه چشماتو باز کنی میبینی چطوری جواب میدم بعدشم کامنت من نبود تایپیک من بود پس برو بیرون

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

من باشم واسه خودم دردسر درست نمیکنم

به هرحال زندگی خودشونه...با این چیزایی هم که گفتی این وسط فقط برادر تو و بچه هاش ضربه میخورن 🤕

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

گیرم توی تخت و خلوتشون هم نبوده و کم گذاشته برادرش این شد دلیل واسه کثافت کاری و خیانت ی زن متاهل؟؟؟ ...

عزیزم اول یکم درش بیار دهنت خسته شد من اول کامنت نوشتم درمورد کل قضیه نمیگم و فقط درمورد اون جمله ک گفته همه جوره تامینه سوال کردم

مثلا خاهر شوهر من کلا از کجا درمورد زندگیه من میدونه ک من تامینم ک بره جایی بگه فلانی و داداشم همه جوره تامین کرده

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا تنها دریده این تاپیک خودت هستی و بس !اینکه اینقدر راحت به بقیه کاربرهای اینجا میگی امثال زن داد ...

ولشون بابا اینا ۴ تا عقده این ک چشم دیدن عروس و خوشبختیه کسی و ندارن

استارتر میگه داداشم اومده میگه خیلی وقته سرد شده بیا پول بدم برو براش ی چیزی بخر😂😂

اخه مردی ک خودش همه جوره عاشق زنش باشه و بقول خودش تامینش کنه چرا بیاد ب توعه خیکی پول بده خودش میره برا زنس کادو میخره یا اصن خوده زنرو میبره تو خره کیی😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصن ب کل قصیه کار ندارم ولی اخه تو از کجا میدونی ک داداشت هیچی برا اون کم نمیزاره؟ تو تختشون بودی یا ...

هر طوری باشه باز هم خیانت رو توجیه نمیکنه البته اگر خیانت صورت گرفته باشه

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

هر طوری باشه باز هم خیانت رو توجیه نمیکنه البته اگر خیانت صورت گرفته باشه

گلم اولش ک گفتم ب کل قضیه کار ندارم فقط اون ی جمله رو خاستم بدونم از گجا مطمئنه

وگرنه ک تو زندگیه مشترک اگه کسی حتی فکر خیانت هم ب سرش زد جدا شه بعد هر کاری خاست بکنه

ن ک بشینه تو چشم یارو نگاه کنه و خیانت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم اولش ک گفتم ب کل قضیه کار ندارم فقط اون ی جمله رو خاستم بدونم از گجا مطمئنهوگرنه ک تو زندگیه مش ...

اره موافقم

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است