2777
2789
عنوان

فک کنم زن داداشم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 101 پست
من گفتم مطمعن نیستم به همین خاطر به هیچکس هم نگفتم ولی خب هم نوتیف هم رابطه قبلی هم اینکه داداشم میگ ...

نه فعلا نمیشه قضاوت کرد معلوم نیست چه خبره

بهرحال از نظر من حتی اگر خیانتی هم در کار باشه شما چیزی نگین خیلی بهتره

اون نوتیف اگر چیز محرمانه ای بود احتمالا هاید بود که داداشتون هم نبینه وقتی آنقدر راحت جلوی شما اومده بالا یعنی ممکن بوده جلوی داداشتون هم بیاد و چیزی قایم نشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به خدا امدم مشورت بگیرم همه ریختن سرم

متاسفانه تو دوره ای هستیم که داره قبح همه چی میریزه اکور زنا ی متاعل یکیدوتا اکس مجردی دارن بعد ازدواج میرن سراغ همدیگه

خدایا خودت رحم کن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

@کاربر عزیزکرده:

شفای عاجل

دنبال توجه هستی از اول بگو خب..... نیاز به ریپلای خالی نیست

از همون ریپلای اول میگفتی بهت توجه میکردم

بیا توجه ..... مال تو ..... دیگه ریپ نزن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اولا ک تامبن مالی همه چیز نیسثانیا نکنه اونا خار شدن تو چشتون و کلا دنبال زیربغل مارین؟هوم!

با برو تو پی مشکلی خودت ۲۰ ساله یه خانواده رو پیر کرده نازک تر از دل بهش نگفتیم به چشم دختر همبن خانواده میدیدمش هزار تا کار این کرده عردسیمو میخواسته به هم بزنه دخترمو زده کاریش نداشتم حالا برا چیزی دیدم پی زیر بغل مارم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

شما هم به فضولی کردنت در کامنت بقیه ، ادامه بدهظاهرا این هم شما دوست داری....والا اسی جواب داد و تمو ...

ایشون کلا فضای تاریکو دوس داره مث اینکه.واسه همین سرش و میکنه تو جاهای تاریک و میپره به کامنتا☺️😂

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشون کلا فضای تاریکو دوس داره مث اینکه.واسه همین سرش و میکنه تو جاهای تاریک و میپره به کامنتا☺️😂

خیلی زیاد هم دوست داره انگار...... کامنت خالی فرستاده

فقط برای توجه گرفتن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه تو دوست داری که امدی برا دعوا و چرت و پرت گفتن من امدم مشورت بگیرم فتنه به پا نکن برو بیرون

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

با برو تو پی مشکلی خودت ۲۰ ساله یه خانواده رو پیر کرده نازک تر از دل بهش نگفتیم به چشم دختر همبن خان ...

اسی امثال زندادشت رو دیذی که تو تاپیک هستن چقدر دریده و بی ادبن

پس اول مطمین شو بعد با خط ناشناسی چیزی بکو بس دست برداره بعد ببین چی میگه

خدا لعنت کن زن بد رو حالا هر کی میخواد باشه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
داداشتون هنگام ازدواج عقل نداشتن؟هزار سکه😐

مردای ایرانی همه همینن

همون ۱۴ تاشم موقع عقد به قصد ندادن میان جلو

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اصن ب کل قصیه کار ندارم ولی اخه تو از کجا میدونی ک داداشت هیچی برا اون کم نمیزاره؟ تو تختشون بودی یا ...

گیرم توی تخت و خلوتشون هم نبوده و کم گذاشته برادرش

این شد دلیل واسه کثافت کاری و خیانت ی زن متاهل؟؟؟؟

طلاق بگیره بره هر غلطی میخواد بکنههه

فقط بلدید زر بزنید