2777
2789
عنوان

خانم ها بنظرتون مردها بیشتر زحمت میکشن یا خانم ها تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 140 پست
منم همین فکرومیکردم،البته آدم خوبی هم هست،ولی ترس داشتم امادلموزدم ب دریا

نفقه چیه؟

همون پولی که ماهانه برا زن میده شوهر؟

همشو خرج میکنی؟ خرج چی میکنی؟ چقدر میده

اگه ازم بپرسی چقدر دوستت دارم، نمیگم تا ابد میگم تا زمانی که دوسم داری....) اگه بپرسی چقدر برام با ارزشی، میگم تا زمانی برام ارزش داری که به ارزش هام احترام بذاری، تا زمانی هستم که هستی. من بهت نیاز ندارم بخاطر خودت میخوامت. بهت وابسته نیستم دلبسته ام. خدایا یکی بود که هنوز هم هست ومیخواهم همیشه باشد..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال هیچ ذوقی برای گرفتنش ندارم بخدا نمیدونم چرا حتی چندهفته پیش خواستیم یه تیککه طلابخریم اصلا ...

ای جونم منم خواهرام هرسال این کار میکردن ولی امسال واسه طلاق خواهرم و برادر شوهرم با همه چه خانواده خودم چه خانواده شوهرم رفت و آمد ندارم فک نکنم بیارن

شما هم کارمندین؟

نه

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بستگی به شغل اقا و مقدار کار خونه دارهبعضی خانما هم شاغلن هم خانه داری میکنن اونا چی بگن

شوهرم ۸ صبح میره مغازه ۱۲ شب میاد

بنظرم کار بیرون خوبیش این حداقل چند ساعت از محیط خونه دوری

از نظر هرکی چه از نظر مرد چه از نظر زن هرکسی سختی خودش براش زیاده .. شما با هرکی دردودل نکنی اون یچی سختر از زندگی خودش میگه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️