2777
2789
عنوان

خانم ها بنظرتون مردها بیشتر زحمت میکشن یا خانم ها تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 140 پست
همه ایناروقبول دارم،اماخودزن بایدبزنه بیرون،نبایدمدام باکارخونه مشغول باشه،نبایدازحق وحقوقاتش بگذره ...

خب بیرون زدنه پول میخواد، مثلا من همسرم کارش خوبه حقوقش خوبه ولی یبار خونه خریدیم یبار ماشین یبار زمین بلاخره هر دفه یجوری میشه کل حقوق میره، کلا کارتش دست منه بنده خدا ولی خب دلم نمیاد چیز خاصی بخرم مگر ضروری باشه، فقط از طرف کارش باشگاه دادن رایگان اونو گاهی میرم، خریدای خونه رو میکنم و خونه گردی🥴 در کل همه میگن شرایطت عالیه ها ولی خودم دوست دارم درآمد داشته باشم و تو اجتماع باشم واسخ همین از خودم راضی نیستم.

حتی آزمون دادم قبول شدم ولی مصاحبه مرده بهم گفت شما بهترین کارت اینه پیش بچه هات باشی چ ا میخوای بری سر کار و فلان، انگار قسمت نیست شاغل شم😭

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بیرون زدنه پول میخواد، مثلا من همسرم کارش خوبه حقوقش خوبه ولی یبار خونه خریدیم یبار ماشین یبار زم ...

چ مردبیشعوری بوده،ببین تومحیط بیرون خیلی ازمرداآدم حرف میشنوه یابایداهمیت بدی یاندی،ولی خوب بیرون رفتن حتمانبایدخرج آنچنانی بکنه آدم،یادبگیریم باچیزای کوچیکم شادباشیم خیلی جلوییم بخدا