2777
2789
عنوان

خانم ها بنظرتون مردها بیشتر زحمت میکشن یا خانم ها تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 140 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شما هم گارد نگیر، هندونه میزاشتی زیر بغلش، میگفتی عزیزم انشالله همیشه تنت سالم باشه و سایه ت با ...

اونوقت دیگه کاملاً قبول میکرد من تو خونه فقط میخوابم خودم باد میزنم😅😅😅😅

اونم شغلش سخته از ۸ صبح تا ۱۲ شب سر کارولی باز بنظرم کار خونه با سه تا بچه سخت تره

حق با همسرتون

عزیزم شما مجبور نیستی داخل خونه لباس رسمی بپوشی و دائم حواست به این باشه مرتب باشی مدام به اجبار باهمه خوب برخورد کنی .. لباس راحتی تنت بخوای هر زمان میتونی درازبکشی فیلم ببینی و.. واقعا بر چه اساس حس کردی کار خودت سخت تر؟

من کار بیرونو ترجیح میدم

ازساعت ۷ میزدم بیرون ۸ کارم شروع میشد ۴ که تموم میشد عزا میگرفتم که میخوام برم خونه دوباره کارخونه، غذا و بچه

واقعا دوس دارم سه شیفت کار بیرون بکنم ولی اصلا تو خونه کار نکنم

پس چطور بیمه این

یه صاحب خونه داشتیم با کمک او بیمه شدیم.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.