2777
2789
عنوان

خانم ها بنظرتون مردها بیشتر زحمت میکشن یا خانم ها تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 140 پست
چندتاشغل داشتم البته بستگی ب شغلم داره دولتیاراحتترن

دولتیا که عالین، ساعات مشخص مرخصی مشخص، حقوق سر موقع، پرستیژ خوب، خواهر من کارمنده بانکه بچهدهم داره ولی خب کلی سابقه داره، راضیه چون شوهرش شیفتیه و اکثرا روزا خونست و کارای خونه رو میکنه غذا میپزه، ولی خونه داری و بچه داری بشدت سخته، تازه بچه یه ضربه بخوره باباش ولمون نمیکنه، ولی کی میتونه به کسی بیرون سر کاره بگه چرا حقوقت کمه و فلان. میگن خستست، ولی هیشکی به مادر نمیگه خسته، تازه روحیتم داغون میشه تو خونه بمونی دایم،

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هم دارین؟من سه تا کوچیک دارم

آره دوتا ...هردو هم دانشجو هستن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

آگه کار بیرون رو میدون جنگ بدونیم(که الحق هست:میدون جنگ برای برپا نگه داشتن زندگی)کار خونه عزیزان پشت جبهه ست؛خب پس میبینیم ب روشنی کار بیرون دشوارتره

نه این که کم کار تو خونه کم ارزشه بسیار هم ارزشمنده منتها این یه سنجشه برای پی بردن به پاسخ درست.

راستی روز فرشتگان فرخنده باد!👩

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

دقیقا منم همین میگم ما کارمند بی حقوق هستیم خستگیمون الکی

آره والا حداقل اینایی که بیرون کار میکنم یه تفریح میرم آدم میبینن ولی مادرا باید بودن تو خونه چرا چون یه وقت بچه سرما نخوره ویروس بگیره ال نشه بل نشه

آگه کار بیرون رو میدون جنگ بدونیم(که الحق هست:میدون جنگ برای برپا نگه داشتن زندگی)کار خونه عزیزان پش ...

خب اون میدون جنگ اگه شهید بشن هم یک حقوق دارن

این پست سنگری بمیره همه باز بی حقوق 😅😅😅😅

دولتیا که عالین، ساعات مشخص مرخصی مشخص، حقوق سر موقع، پرستیژ خوب، خواهر من کارمنده بانکه بچهدهم داره ...

همه ایناروقبول دارم،اماخودزن بایدبزنه بیرون،نبایدمدام باکارخونه مشغول باشه،نبایدازحق وحقوقاتش بگذره ب اندازه کارکنه راحتترازکاربیرونه

تو چقد منی

تازه بعد همه اینا خوابوندنشون وااای 🥺🥺اخرشبی شوهرم صدام زد گفت وای بسه خستتممممم گفت اوو حالا انگار چیکار کرده یعنی اینجور وقتا میخوام برم یه جایی ک دیگه کسی صدان نزنه گاهی دلم برای مجردیام برا وقتایی ک حوصلم سر میرفت تنگ شده دغدغم چی بود دانشگاه شرکت بیمه ای ک کار میکردم همین😭😭

آره والا حداقل اینایی که بیرون کار میکنم یه تفریح میرم آدم میبینن ولی مادرا باید بودن تو خونه چرا چو ...

اره الان من دوماه تا سر کوچه هم نرفتم

البته بجز کله صبح که باید بزور چشمم باز کنم پسرام ببرم مدرسه

تازه بعد همه اینا خوابوندنشون وااای 🥺🥺اخرشبی شوهرم صدام زد گفت وای بسه خستتممممم گفت اوو حالا انگا ...

درکت میکنم

شوهر منم آخر شب میگه مگه چقد طول میکشه بیای پیش من

نمیدونه بخدا دیگه نای از زمین بلند شدن ندارم😞

همه ایناروقبول دارم،اماخودزن بایدبزنه بیرون،نبایدمدام باکارخونه مشغول باشه،نبایدازحق وحقوقاتش بگذره ...

مگه زن بدبخت پول داره بره بیرون

الان که تا سرکوچه میری باید یک تومن خرج کنی

شوهرا جونشون در میاد دو قرون پول بدن