2777
2789

یه بار بریم دفتر اسناد رسمی و مرد هم کامل موافق باشه و سریع حق طلاق رو به زن میدن؟

یا باید چند بار برن و بیان تا حق طلاقو بدن؟

هزینه اش چند میشه بچه ها ؟

واس همین چند وقت اخیر کسی میدونه راهنمایی کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه بار رفتیم فقط اونجا شوهرم یه کم اذیت کرد واسه همین ۳ ساعت معطل شدیم وگرنه زودتر هم انجام میشد هزینه شو دقیق یادم نیس چون ۲ سال پیش بود.فقط حواست باشه بلاعزل باشه از مهریه و حق و حقوقت هم نگذر

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
وای مرسی یه جا خوندم ۴ ۵ تومن میشه هزینه اش چقدر خوب

نه همین قیمته من چندسال پیش 140دادم هزینه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ما یه بار رفتیم فقط اونجا شوهرم یه کم اذیت کرد واسه همین ۳ ساعت معطل شدیم وگرنه زودتر هم انجام ...

مرسی عزیزم

حتمااا بلاعزل هست

تو حق طلاق گرفتی؟

به دردت خورد?

میگن زن ها احساساتی هستند و ممکنه زود جدا بشن درسته؟

یک ساعت گلم

اما هر پنج سال باید تمدید کنی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
مرسی عزیزم حتمااا بلاعزل هست تو حق طلاق گرفتی؟به دردت خورد? میگن زن ها احساساتی هستند و ممکنه زود جد ...

بله من حق طلاق گرفتم بخاطر اعتیادش ۲ سال گذشته و همچنان مصرف میکنه ولی من احمق هنوز منتظرم تغییرکنه

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔