2777
2789

دوسدارم کپه مرگمو بزارم نمیشه ...چون پیره نمیتونه رو زمین بخوابه رو تخت ما تو اتاق خوابمون میخوابه .. ما تو حال رو زمین ...الان خوابم میاد تو حال تلوزیون رو سرم روشنه تا سریال ترکی هاش تموم شن نمیشه هم برمتو اتاق خوابم بخوابم چون اونجا میخوابهفک کنم باید برم تو دسشویی رو سنگ توالت بخوابم .. شوهرمم غیر مستقیم بهش گف برو بکپ گف فیلمم تموم شه بعد

منم میمونن خونم خیلی صدای تلویزیونو زیاد میکنن

ولی من تعارف ندارم 10 خاموشیه که بچه هام بخوابن

هرکی خواست توی نور کم بشینه ولی تلویزیون قطعا خاموش میشه. از برق هم میکشم تازه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیره قرار شده هر بچه ۷ روز نگهش داره در ماه

خدا بهتون صبر بده

لااقل براش یه تخت بخرین بذارین اتاق بچه ها

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم میمونن خونم خیلی صدای تلویزیونو زیاد میکننولی من تعارف ندارم 10 خاموشیه که بچه هام بخوابنهرکی خو ...

این رو سر ما رومبل ۳نفره میشینه تلوزیون رو سر ما ک خوابیم روشنه

این رو سر ما رومبل ۳نفره میشینه تلوزیون رو سر ما ک خوابیم روشنه

دیگه باید با هم صحبت کنید فردا

بگید ما فلان ساعت میخوابیم

سخته با این وضعیت یک هفته در ماه اینجوری باشه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام