2777
2789

از من میشنوی طلاق بگیر این چه مردیه؟☹️🤦

خب خودت میگی این همه چیز گرفته بعدم دارین خونه میسازین این چه سوالیه آخه .

تو این اوضاع یکم درک چیز بدی نیست بخدا

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اینکه میگی دعوا کنم یا نه😂😂دعوا واسه چی؟زندگیاتونو تلخ نکنید دیگه هواتو داره همین که یادش باشه کاف ...

امروز پرسید پنجشنبه روز مادره؟

چرا اصلا زبونش نمیچرخه بگه روز زن؟

چرا تو مجردی برا مامانش میخرید الان برا من نه

تا بحال کادو نداده

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه هیچی نخره هم ناراحت نمیشم

همینکه بگه روزت مبارک همه کسم برام بسه😍🙃

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

والا من خیلی سال ها طلا هدیه گرفتم ولی واقعا واقعا از ته دلم تو این اوضاع داغون،اصلا توقع ندارم.یه شاخه گل بخره که بدونم به یادم بوده کافیه واقعا

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

تبریک بگه خوبه

شمام درکش کنی بد نیس

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

واقعا بعضی وقتا حس میکنم من مجرد از شماها بیشتر میفهمم بابا ول کن تو این شرایط اقتصادی افتضاح میدونی خرج بنایی چقدره حساب و کتاب بلدی میدونی دویست ملیون چقدررره؟؟ برات لباس و اینام خرید باز دعوا کنی یا نه؟؟
بیچاره شوهرت

واقعا شماها درک ندارین فک میکنین با ربات ازدواج کردین تا شوهر که صبح تا شب نیازاتون رو تامین میکنه بنایی اینقدر خرج داره که باید بری ازش تشکر کنی که برات لباسم خریده

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

من اگه هیچی نخره هم ناراحت نمیشم همینکه بگه روزت مبارک همه کسم برام بسه😍🙃

اینو هم نمیگه اخه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

امروز پرسید پنجشنبه روز مادره؟ چرا اصلا زبونش نمیچرخه بگه روز زن؟ چرا تو مجردی برا مامانش میخرید الا ...

ببین تحت تاثیر جو مجازی قرار نگیر

زندگی خیلی متفاوت تر از چیزاییه که تو این گوشیا میبینیم و میشنویم،مردا خیلی تو مناسبت نیستن اکثرا میگن روز مادر دیگه

والا من خیلی سال ها طلا هدیه گرفتم ولی واقعا واقعا از ته دلم تو این اوضاع داغون،اصلا توقع ندارم.یه ش ...

اخه شاخه گلم نمیخره میدونم

ببین تحت تاثیر جو مجازی قرار نگیر زندگی خیلی متفاوت تر از چیزاییه که تو این گوشیا میبینیم و میشنویم، ...

دقیقاا بدبخت مردا اینقدر درگیر و کار و اینان اصلا تو فاز این مناسبتا نیستن

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

واقعا؟ تازه قول داده تا دو هفته هشت تومن بده لوازم ارایشی بخرم

بیخیال دیگه بابا

دیشب شوهر میگفت برای عیدت نهایت ۷ تومن میدم برای خریدت

منم گفتم اون پول رو لطفا بده برم دگتر زنان و دکتر پوست

اونم کلی دعوا کرد باهام که پس پول تو جیبیتو چی کار میکنی