2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی جوابشو خودت نمیدونی!! خب برات لباس گرفت بعدم دارید خونه میسازید یکم درک شرایط بد نیست... دیگه ناراحتی و قهر واسه چی😑

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

این همه چیز خریده دیگه چی میخوای

این لوس بازییارو بزار کنار

یکم درکش کن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

خیلی سخت نگیر.حالا چیزی هم نخره چه ایرادی داره..مهم اینه دوستت داره هواتو داره همین که این ماه دو تا ...

واقعا؟

تازه قول داده تا دو هفته هشت تومن بده لوازم ارایشی بخرم

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

خدایی جوابشو خودت نمیدونی!! خب برات لباس گرفت بعدم دارید خونه میسازید یکم درک شرایط بد نیست... دیگه ...

نمیدونم والا اینارو میدونم خودم. اما تا میام نی نی سایت تاپیک ها تحریکم میکنه قهر کنم که چرا تا بحال کادو نداده بهم

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

آغا اوشون اونجور گفتن من کنجکاو شدمچندسالتونه؟

بیست

خب قهر کنم یا نهدرستش مردم

بابا چرا قهر کنی من شوهرم اهل هیچ کادو بی نی

حتی شاخه گل آخرین بار که خرید برام گل. گل عروسی بود

ولی تمام توانش برا آرامش و آسایش زندگیم میزاره همیشه احترام داره حتی تو دعواها همین برام کافی زندگی رو بخودتون تلخ نکنید واجب نیست که حتما بخره

فقققققققط طلاق 😂😂😂این چه سوالیه میپرسی

روز زن درخواست طلاق میدم

بابا چرا قهر کنی من شوهرم اهل هیچ کادو بی نی حتی شاخه گل آخرین بار که خرید برام گل. گل عروسی بودولی ...

دقیقا شوهرمنم همینطوره

نمیدونم والا اینارو میدونم خودم. اما تا میام نی نی سایت تاپیک ها تحریکم میکنه قهر کنم که چرا تا بحال ...

زیاد تحت تاثیر نی نی سایت نباش.. هرکس طبق شرایط زندگی خودش تصمیم میگیره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻