2777
2789

اگه دختری که درآمد و شغل خوبی داره همون جلسه ی اول بهتون بگه ازدواج با من دو تا سختی و محدودیت داره

یکی اینکه من سالهاست مبتلا به بیماری سلیاک هستم که یه جور حساسیت غذایی نسبت به گندم و جو هست و درمانی هم جز رژیم غذایی بدون گلوتن نداره

البته من کاری ندارم شما چی میخوری اما خواستم بدونی تو زندگی من رژیم مخصوص خودمو خواهم داشت

دوم اینکه من پس انداز طلا دارم اما این ها رو خرج زندگی خودم نخواهم کرد تصمیم دارم یه خونه بسازم و در حد توانم چند تا بچه ی یتیم که معلولیت یا بیماری خاص دارن رو بیارم سرپرستی کنم

که البته از شما کمکی نخواهم خواست و همش به عهدهی خودمه

اگه با این دو تا قضیه که گفتم مشکل دارید با من ازدواج نکنید

اینا رو بگه میرید پشت سرتونم نگاه نمیکنید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ربطی نداره کار خیره اگه دردسر نشه رژیمم خب واسه خودش جدا درست کنه هرچی خاست

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

لزومی نداشت همون اول در مورد پس انداز طلات صحبت کنی .

در مورد رژیم غذایی هم نه باید میگفتی البته بستگی داره تا چه حد زندگیتو مختل میکنه و اینکه میتونی مدیریت کنی برای هردوتون غذا درست کنی

اتفاقا من جای اون شخص بودم مسرتر میشدم

برای بیماریت برو دکتر خیر اندیش کمکت میکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من باشم مشکلی ندارم ،چون بحث غذا سختیش مال خودشه

مالی هم اختیار دار مال بدست آورده خودشه

بتونم کمکش هممیکنم

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

افراد کمتری هستن قبول کنن و این طبیعیه، امیدوارم کسی سر راهتون قرار بگیره که هم نظرتون باشه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند