2777
2789

شده یه پسر یکیو بخاد ولی نتونه باهاش ازدواج کنه؟ بهخاظر خانوادش نتونه؟ تا حالا دیدین؟ بنظرتون یه پسر خیلی دوست داشته باشه نمیتونه خانوادشو راضی کنه ؟

بله درسته این عنوان

زمین و زمان رو به هم میدوزه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بنظر شخصی من یه مرد (البته جوانی که توانمند و پرانرژیو رشید) اگر کسیو از ته دلش خیلی بخواد در ۹۹ درصد مواقع اوکیش میکنه

هیچ چیزی نیست تو این دنیا که این مرد جوونه مثلا ۲۰ تا ۳۰ ساله نتونه انجام بده هم زورش به بابات میرسه بیاد تورو ازش بگیره حتی اگر جواب نه هم بشنوه باز اولو اخر تو رو میبره

هم شغلی رو انتخاب میکنهکه زحمت زیاد داره

والا بنظر شخصی من یه مرد (البته جوانی که توانمند و پرانرژیو رشید) اگر کسیو از ته دلش خیلی بخواد در ۹ ...

همه کار کرد همه کار حتی شغلش حتی کل فامیل فهمیدن دوسم داره ولی الان خانوادش نمیان جدا شدیم از هم حتی گف فرار کنیم گفتم ن جدا شدیم

همه کار کرد همه کار حتی شغلش حتی کل فامیل فهمیدن دوسم داره ولی الان خانوادش نمیان جدا شدیم از هم حت ...

خانوادشم میتونه اوکی کنه

خانواده خودش که هیچ عذر میخوام اما اکر تورو بخواد باباتم نمیتونه تورو به کسی بده

ولی اصلش اینه با کسی که خانوادهش اینجورین ازدواج نکنه ادم

خانوادشم میتونه اوکی کنهخانواده خودش که هیچ عذر میخوام اما اکر تورو بخواد باباتم نمیتونه تورو به کسی ...

میگ از خانوادم جدا شدم میگ رفتم ی شهر دیگ چون اونا باعثشن ولی از هم جدا شدیم میگ زندگی بهمون نساخت تو برو خوشبخت بشی