2777
2789

ازدواج مثل یک هندونه در بسته س

ی دختر ۱۶ ساله ک با ی پسری ک مشخصه بده ازدواج کنه الان کم هست

الان اکثر ازدواجا عاقلانه س

من خودم سنتی ازدواج کرذم بعد دانشگاه تو سن خوب

با مردی ک خونه باغ شغل خوب ماشین داشت

خودشو مذهبی و خوش اخلاق و با خانواده و.... نشون میده

جوری ک میگفتم پرنده اقبال نشسته رو شونه من

بعد ازدواج دیدم همه چی عین ی خونه کاغذی فرو ریخت و بیچارم کردن و جدا شدم

در مقابل زنهایی می بینم

ک بسیار خوش بختن

شوهر وفادار مهربون کاری

خانم ی دونه بچه میاره ظهر تا ظهر ی ناهار بار میذاره

ک اینام شیرینه و سخت نیست

دیگ فقط ب سفر و خوردن و پوشیدن و گشت و گذارن و خوشبختن

مرد عاقل و خوب خدا بهشون داده

خب هم ک بدبخت میشه تو زندگی ش با مرد زن هست

هم اونک خوشبخت میشه

چرا اینقدر تفاوت

چرا یکی بدبختی

یکی بدبختی بکشه

حالا اون زن اگر کار نداشته باشه درامد نداشته باشه مهریه نداشته باشه واقعا وارد بدبختی مطلق شده

حکمت خدا چیه نمی فهمم

منم نمیفهمم یه سری با خوشبختی امتحان میشن یه سری ها هم با بدبختی اون دنیا هم با این اعمال میریم جهنم

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم از زندگی چی میخواد؟ ارامش و خوشحالی و من ۱۴ سال ک متاهلم و طعم خوشبختی رو نچشیدم اصلا نمیدونم آرامش چیه انقدر همیشه پر تنش و اضطراب بودم وهستم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

چرا مگ اون زن نیست مام زنیم

نمیدونم به خدا خواهر منم خودمم میگم خدایا چرا من اینجا به دنیا اومدم که مجبور باشم با حجاب باشم و اگه نباشم تو منو میسوزونی تو آتیش هعییییییی خدااااااا خودمم خیلی فکرم مشغوله هر چی فکر میکنم بیشتر متوجه نمیشم

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

حرفتو قبول دارم اما ببین ظاهر زندگی شمام از بیرون شوهرتون عالی بوده تا رفتید داخل دیدی همش پوچ شاید ...

ببین یکی ش زن داداشمه از این خوشبختا

توی ساختمونیم

داداشم چشمش میزارع راه می میره

در حالی اگ زنشو ببینی ی دختر بی سواد ک ن سواد داره ن حرف زدنش خوبه بداخلاق اهل کنایه بدجنسی با حتی غریبه ها با عالم و ادم بد هیچ زیبایی ظاهری نداره و برادرم صد هیچ ازش سره و فقط ذات برادرمه ک خوبه

خ مثال دیگم دارم

ی عده ذات خوب دارن ی عده ذات بد ک روز اول معلوم نمیکنه

ادم از زندگی چی میخواد؟ ارامش و خوشحالی و من ۱۴ سال ک متاهلم و طعم خوشبختی رو نچشیدم اصلا نمیدونم آر ...

باریکلا همینو میگم

اما ی عده خوشبختن بدون شوهرشون می میرن از بس خوبه شوهر

مگ ماها چگناهی کردیم

ادمم بکشیم ی لحظه اعدام میشیم تمومه بهتر از سالها و تنش و غصه س

شوهرت بعد ازدواج عوض شد؟

عوض نشد

این اقا صدبار نامزد کرده بود و از من پنهان

دیگ یاد گرفته بود چکار کنه نامزدی ش بهم نخوره

خوذ واقعیش پنهان میکرذ

بعد ازدواج ک خرش از پل گذشت

خودشونو نشون دادن

الان با این ویژگی ها که تعریف کردی از شوهرت مشکلت چیه?

این ویژگی های داداشم بوذ

یکی گفت خوب بقیه م ظاهرن

گفتم داداسم تو ساختمونه اینجوریه

طاهر چیه خیلیا واقعا خوشبختن بدون شوهر می میرن از بس مرد خوبه

ما از حکمت خدا سر در نمیاریم ولی این امتحان ها برای هرکسی یه جوره زمانی که شما طلاق میگیری یکی دچار مریضی میشه در حالی که شوهرخوبو زندگی عالی داره

در یک کلام این پازل زندگی برای همه ناقصه

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨