2777
2789

سلام من 23سالمه 19سالم بود ازدواج کردم الان 4سال ک ازدواج کردم تا ی سال جلوگیری میکردم بعدش تصمیم گرفتم ک باردار شم بعداز چندماه ک نشدم و دکتررفتم فهمیدم pcoهستم اولاش جدی نگرفتمش... الان 2سال و نیم از اقدامم گذشته و جواب نگرفتم تو این دوسال از متفورمین.. لتروزل. امپول اچ سی جی.. کلومیفن... همش استفاده کردم و جواب نگرفتم الان س ماه شروع کردم ب خوردن رازیانه ک خیلی تعریفش و شنیدم و دوستمم جواب گرفته.. البته اضافه وزنم دارم گ شروع کردم ب رزیم غذایی و پیاده روی یک ساعت درروز.. الان وزنم86و قدم176.یعنی10کیلو اضافه دارم.. فقط دگ تنها امیدم این ک لاعرشم و با پیاده روی باردار شم دگ ازهمه چیم ناامیدم.. البته شوهرمم خداروشکر مشکلی نداره.. میخوام ی 2ماه دگ صبر کنم اگ جواب نگرفتم باورزش و رزیم و رازیانه.. دگ بذم کلینیک نازایی.. ترخدا کمکم کنین..کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رازیانه سینه هاتو بزرگ‌میکنه 

منم ازترسم نخوردم دیگه

من دیروز یکی از بچه های سایت بهم گفت عرق ویگتانوس بخر خودش حواب گرفنه و باردارشده بعد پاکیت بخور تاموعدت میگفت شک نکن باردارمیشی مثل من و تو تنبلی داشته من ازدیروز دارم میخورم دکتر به منم گفت ای یو ای یا عکس رنگی

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔

عزیزم منم مشکل شما رو دارم ورزش عالیه خیلی شنیدم با لاغر شدن باردار شدن.من رژیمم و نون و برنج و شیرینی جات اصلا نمیخورم.درمان داره اونم لاغری خدا بزرگه

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍
نون و برنج و خیلی کم مردم.. شیرینی جات و لبنیات و اصلا نمیخورم

اراده اراده اراده.منم از امروز میرم پیاده روی.منم بیشتر وقتا عصبی و کلافم همه نی نی دارن و سرگرمن ولی تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته مطمعنم خدا بزرگه.دم اذانه الهههی همه به خواسته هاشون برسن

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍

دوستان عجله نکنید واز این همه نوشیدنیها غذاهای انرژی زا چه می دونم  گفتین نخورید زن و مرد موقع وقت رسیدن بارور می شوند بعضی از افراد دیر بعضی زود زن دایی من پس از ازدواج 12 سال بچه دار شدن  قطع امید کرده بودن و به اونها دکتر توضیح داده بود موفق باشید 

زندگی باور میخواهد از جنس امید
تا چ مدت خوردی؟؟بعدش باردار شدی؟؟

من باردار نشدم يعني اصلا تا حالا اقدام نكردم ولي من هر دو تخمدانم پلي كيستيك بود كه ٤٠روز فراسيون خوردم البته تو ٧روز پريودي نخوردم و بعد كه رفتم سونو اثري از كيست نبود 

اينو يكي از همكارام بهم ياد داد كه بعد ١١سال با فراسيون باردار شد