2777
2789
عنوان

حالم خيلى بده (خيانت)

471 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها راستش حالم اصلا خوب نبود گفتم بيام اينجا يكم درد و دل كنم شايد بهتر شم ... 

من و همسرم خيلى با هم خوب بوديم هميشه ، از دوران دوستى و عقدمون تا ازدواج و ...

انقدر هميشه بهش اطمينان داشتم  كه ميگفتم اگر با چشماى خودم ببينم داره بهم خيانت ميكنه ميگم چشمام دروغ ميگن...

اما الان دو سه روزه حالم اصلا خوب نيست 

از شهريور سال پيش تا الان تو پيج اينستاش عكسى از من نذاشته ، عكساى قبلى هستا اما حتى سفر رفتيم چندتا فقط عكساى خودشو و داداشش رو پست كرده و هر دفعه با بهونه هاى مختلف پيچونده منو و عكس نذاشته ازم 

ديشب رفتم تو اينستاش ديدم يك دختره رو (يك زمانى موقع دوستيمون از شوهرم خوشش ميومد و ماجرا داشتيم باهاش، بعدشم من بلاكش كرده بودم از اينستا شوهرم) از بلاك در آورده و فالو كردش... خيلى حالم بد شد به خدا نميدونم چيكار كنم چه رفتارى كنم؟ از صبح اصلا نتونستم تو روش نگاه كنم ، اما به روشم نياوردم ....

دعوا راه بندازم؟ بى تفاوت باشم؟ قهر كنم برم خونه بابام !ميدونم شايد به نظرتون بچگانه باشه انا به خدا قلبم از ديشب تير ميكشه

بهترین کاراینه بشین باهاش مثل دو تا ادم عاقل حرف بزن ازش توضیح بخواه یه طرفه قضاوت نکن وخودتوناراحت نکن

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب علتشو واضح بپرس.بهش بگو تو الان متعهدی .مچرد نیستی که زیرش بزنی. خیلی شجاعانه و قاطعانه صحبت کن.چرا انقدر سخت میگیرین.من که اصلا دقیقه ای برنمیتابم که همچین کاری کنه.سریع به روش میارم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

خب وقتی بلاکش کردی قبلا، حتما باید ازش بپرسی ک چه دلیلی داشته ک رفته فالوش کرده؟؟

اون خانوم هم شوهرت فالو کرده؟یا فقط شوهرت اونو فالو کرده 

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂

زیر نظر بگیر

ببین شوهرت خودشو وا میده 

کافیه تو اینستا با اون خانم حرفی بزنه ،اونوقت بهش بتوپ

الان که باز بهونه میاره

نمیتونی نام کاربری و رمز اینستاشو پیدا کنی ؟

یک عمر بگفتند که ای اهل و جماعت آسوده نکن خلق خدا را تو قضاوت افسوس چنین کار برای این خلائق چون خوردن میوه ست که در بطن حدائق انگار خنک میکند اینکار جگر را یا مست کند هوش و تن و جانِ بشر را 
مگه باهم چت کرده بودن؟ فقط بخاطر اینکه از بلاک بودن درش آورده و فال و کرده ناراحتی یا جریان دارن باه ...

خب چه دلیلی داشته اخه؟شما خودتو بزار جای اون آقا.. .اگه بدونی قبلا یکی دوستت داشته و الان ازدواج کردی ،دوباره نیای آنبلاک کنی و فالوش کنی؟🤔

من این مرگ و ی روز زنده زنده دفن میکنم😎🙂