2777
2789
عنوان

مامانم نمیخواد مادرشو نگهداره چون

848 بازدید | 18 پست

مادر بزرگ من ن حقوق بازنشستگی داره ن پسری فقط ۴ تا دختر داره ک اونام باهم عین شمرن

مامانم قرص اعصاب میخوره دیسک وتنگی کانال داره داداشمم مریض احواله و توانایی نگهداری واعصاب نگهداری از سالمندو نداره این زن ینی مادر بززگم پوکی استخوان داش تصادف کرددعمل کرد الان حالش خوبه ن فشار ن قلب هیچی فقط باید مراقبش بود ک نیفته ۷ سال حونه ب خونه داماد شد الان مامانم ب خاله هام گف من دیگ نمیتونم شما بچه هاتون همه سر زندگین شوهراتون صب میره شب میان دوتا خونه دارین من چی توی ی اپارتمان کوچیک هروقت ننش میاد انقدر با زخم زبون فضولربازی و وسواسیش پدر مامانمو درمیاره شب نخوابیشم ک نگم.نگید کمک مادرت کن من دانشجو پزشکیم کلا وقتی ب اون شکل ندارم اجیمم ک وکیله یا درحال لابحه نوشتنه یا دفتره یا دادگاه .درکل شرایط ما جوری هس ک هروقت میآد مامانم با شدت درد همراهه و ده تا قرص میخوره ک سرا بمونه برا ی پیرزن ۹۰ ساله

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادربزرگت خونه نداره؟مادربزرگمن تا ۸۸ سالگی خونه خودش بود ،هر روز یه دخترش میرفت سر میزد حتی براش شا ...

داره ولی نمیان میگن خونه خودمون راحتیم هزیته کرایه بالاس شوهرمون شام وغذا میخا

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

نخوندم چون زیاد بود،ولی تورو خدانگهدارین،گناه داره

سعی کن بخونی چون ۷ سال نگه داشتیم خونه ب خونه

مامانت و خاله هات پول بزارن رو هم پرستار بگیرنتو خونه خودشم باشه

اونقدی وضعشون خوب نیس هزینه پرستار بالاس الان هرکس قسط خودشع

کلا شما یه جوری!!!یه بار میگی بچه نیارید بدرد نمیخورد الان هم اینو 🙄

ینی چی

اخلاقتون مناسب نیست گرفتی.

ن نگرفتم اون تاپیکمو میگی خب جرفم درست بود

شما قبلاً گفته بودی یه دایی مجرد داریا

ناتنیه