2777
2789

سلام دوستان کرمانشاهی گل 

من بنا به دلایلی تصمیمگرفتم سنو ان تی روبیمارستان امام حسین انجام بدم

خواستم بدونم کسی تجربه داره و چقد راضی بوده ؟؟/

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم حداقل بیمارستان امام حسین نسبت به بقیه بیمارستان های دولتی چون کارورز اینا نداره فک کنم ...

دوبار سونو قلب اونجا رفتم و سر همین بارداری 3 شب بستری بودم اونجا ظاهرا خوب بودن حالا خواستم نظر بقیه بپرسم شما چه دکتری برا زنان تو کرمانشاه پیشنهاد میدید ؟

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
والا نمیدونم حداقل بیمارستان امام حسین نسبت به بقیه بیمارستان های دولتی چون کارورز اینا نداره فک کنم ...

سونوش دکتر فلاح حدودا 50 ساله اس

دوبار سونو قلب اونجا رفتم و سر همین بارداری 3 شب بستری بودم اونجا ظاهرا خوب بودن حالا خواستم نظر بقی ...

والا دکتر صانعی خوبه دکتر تانیا امینی هم از اقواممونه دکتر خیلی خوبیه

صانعی که عالیه ولی وقت بده نیس

ببخشید منم میخواستم برا سونو رو 13 مریودیم برم روزای تعطیلم هستن؟ سونوگرافیستش خانومه یا اقا؟

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘
سونوش دکتر فلاح حدودا 50 ساله اس

ببخشید منم میخواستم برا سونو رو 13 مریودیم برم روزای تعطیلم هستن؟ سونوگرافیستش خانومه یا اقا؟

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘