سلام بچها ...میدونم اینجا خعلي تايپيک برای لاغری رده شده ...خيليا نتیجه گرفتن و شايد خعلي ها هم زود سرد شدن ...بگذريم اگ تپلي این تايپيک رو می بینه من تصميم دارم گروهی توی تل بزنم و بنویسیم روزمرگيمونو و رقابت داشته باشیم ..من کلی اضافه وزن دارم و چند روزی هست ک 555کيلولاغرکردم ...ولی ببراي ادامه نیاز به همپا و همراه دارم اگ موافق بودین بياين گروه تا از تجربیات هم إستفاده کنيم. ممن الان گروه رو زدم ول نمیدونم چطوری براش لینک بزارم ميشه کمکم کنين
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
اینو کپی بعد پیش کنید تو تلگرامتون گروه لاغریه همگی بیاید اینجا
برو تو گروهت قسمت ادد ممبر .بعد اینوایت لینک .بعد کپی
مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچهت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگهای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی...وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))