2777
2789
عنوان

اگه کسی پایه ی لاغری هست بسم الله..

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 52 پست
سلام نیکی جون 

خوبی چی کار میکنی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پایم اگه تلگ رام گروه میزنین منم اد کنید

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
منم اد کنین نه اینکه لاغر شما میخوام کمکتون کنم چون من یه چاقالو بودم که الان لاغر شدم بماند هنوز ۵ ...

چند کیلو کم کردی عزیزم منم خیلی چاقم

وزن اولیه=74/500  70/500   ۶۷/400  ۶۸/600  

https://t.me/joinchat/GWZ08BLaopepDr0XCVqJPA

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
https://t.me/joinchat/GWZ08BLaopepDr0XCVqJPA

اینو کپی بعد پیش کنید تو تلگرامتون گروه لاغریه همگی بیاید اینجا

برو تو گروهت قسمت ادد ممبر .بعد اینوایت لینک .بعد کپی 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
چند کیلو کم کردی عزیزم منم خیلی چاقم

وزن قبل بارداریم ۶۸ 

وزن بارداری ۱۰۴

یکسال بعد زایمان ۸۳

دوسال بعد زایمان و اکنون۶۴

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
وزن قبل بارداریم ۶۸  وزن بارداری ۱۰۴ یکسال بعد زایمان ۸۳ دوسال بعد زایمان و اکنون۶۴

من قبل بارداری ۷۱ وزن بارداری ۹۱ پسرم دوماهشه الا ۷۸ کیلو هستم 

وزن اولیه=74/500  70/500   ۶۷/400  ۶۸/600