2777
2789
عنوان

اگه کسی پایه ی لاغری هست بسم الله..

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 52 پست
الهی شکر منم خوبم هیچی بیکار فعلا که کم خوری میکنم

موفق باشی عزیزم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل بارداری ۷۱ وزن بارداری ۹۱ پسرم دوماهشه الا ۷۸ کیلو هستم 

شما الان رژیم نگیر شیرت کم میشه بذار ان شاالله بعد پایان شیردهی

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
 خوش بحالت منم میخوام لاغر شم قفل کرده بدنم بخاطر رژیمای سرخود

من همه چی میخورم اما کم

روغن خونمون فقط کنجد اونم کم قند مصنوعی اصلا نداریم فقط خرما و کشمش

فست فود و سرخ کردنی هم اصلا استفاده نمیکنیم 

برنج یک روز درمیون اونم کته ای در حد۱۰ قاشق میخورم

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
شما الان رژیم نگیر شیرت کم میشه بذار ان شاالله بعد پایان شیردهی

رفتم پیش دکتر تغذیه رژیم شیر دهی  بهم دادم الان هفته دومم شیرمم کم نشده نمیتونم تحمل کنم اشتهام زیاده  تا اخر شیردهی میشم۱۰۰ کیلو اخه استعداد داریم

وزن اولیه=74/500  70/500   ۶۷/400  ۶۸/600  
رفتم پیش دکتر تغذیه رژیم شیر دهی  بهم دادم الان هفته دومم شیرمم کم نشده نمیتونم تحمل کنم اشتهام ...

رعایت کن عزیزم به این فک کن که بیشتر بشی کارت سخت تر میشه

اره فعلا ب امید خدا رژیمم مانلی جان مرغ اینا چقد میخوردی خرما چند عدد در روز  بعدش الان که وزنت اومده پایین بدنت شل نشده ورزشم میکردی عزیزم

اره فعلا ب امید خدا رژیمم مانلی جان مرغ اینا چقد میخوردی خرما چند عدد در روز  بعدش الان که وزنت اومده پایین بدنت شل نشده ورزشم میکردی عزیزم  

اره فعلا ب امید خدا رژیمم مانلی جان مرغ اینا چقد میخوردی خرما چند عدد در روز  بعدش الان که وزنت ...

ورزش چون دخترم کوچیکه فقط تو خونه خودم ورزشای شکم و رقص 

مرغ فقط قسمت سینه اونم درحد کف دست بدون انگشت خرما هم ۳ تا

اره فعلا ب امید خدا رژیمم مانلی جان مرغ اینا چقد میخوردی خرما چند عدد در روز  بعدش الان که وزنت ...

چرا بدنم شل که شده اما خب بهتره چاقیه دیگه لا اقل

ورزش چون دخترم کوچیکه فقط تو خونه خودم ورزشای شکم و رقص  مرغ فقط قسمت سینه اونم درحد کف دست بد ...

منم وقتی پسرم خابه درازنشست میزنم پیاده روی هم هر از گاهی میرم