داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕
منم کتابای ارام رضایی رو خیلی دوست دارم مثل:لالایی بیداری،پشت یک دیوار سنگی،ته دیگمو پس بده
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چهره حسن تو فیلم دقیقا همونی بود که تو ذهنم تجسم کردم
داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕
منم چقدر باهاش اشک ریختم، فیلمش رو هم چندین بار دیدم. با بازی همایون ارشادیه، فیلمش هم قشنگه اگه ندیدی حتما ببین
قصاب برتر خاورمیانه، مدرک کارآموزی از اندیشکده مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)
راجب چیه؟منم کتابای ارام رضایی رو خیلی دوست دارم مثل:لالایی بیداری،پشت یک دیوار سنگی،ته دیگمو پس بده
درباره یک تبعه افغان_امریکایی
که زندگی خوب و اشرافی رو تو افغانستان داشته و دوستش حسن
بعدا به خاطر جنگ آواره میشه و مهاجرت میکنه
موضوعش که من میگم شاید به نظرت جالب نباشه، ولی وقتی شروع میکنی
از صفحه اولش اشک میریزی فقط
واقعا فوق العادس... منم چقدر باهاش اشک ریختم، فیلمش رو هم چندین بار دیدم. با بازی همایون ارشادیه، فی ...
نه فیلمش ندیدم
بار دومه میخونمش
و از همون صفحه اول شروع کردم به گریه
فقط به خاطر حسن و علی😭
قصاب برتر خاورمیانه، مدرک کارآموزی از اندیشکده مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)
درباره یک تبعه افغان_امریکایی که زندگی خوب و اشرافی رو تو افغانستان داشته و دوستش حسنبعدا به خاطر جن ...
فعلا کتاب مثل اب برای شکلات رو شروع کردم،تموم بشه حتما اینو شروع میکنم
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
درباره یک تبعه افغان_امریکایی که زندگی خوب و اشرافی رو تو افغانستان داشته و دوستش حسنبعدا به خاطر جن ...
نمیدونم چرا. انگار یه افسردگی تو وجودم که فقط اشکی میپذیره و یادش میمونه
حتما حتما بخونش
این کتاب درباره چیه؟ نویسندش کیه؟