2789

فقط اشک ریختم و اشک💔😭

بخونیدش خیلی خیلی خیلی قشنگه

قلم خوب و روون داره

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

راجب چیه؟

منم کتابای ارام رضایی رو خیلی دوست دارم مثل:لالایی بیداری،پشت یک دیوار سنگی،ته دیگمو پس بده

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چهره حسن تو فیلم دقیقا همونی بود که تو ذهنم تجسم کردم

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

واقعا فوق العادس...

منم چقدر باهاش اشک ریختم، فیلمش رو هم چندین بار دیدم. با بازی همایون ارشادیه، فیلمش هم قشنگه اگه ندیدی حتما ببین

آفتاب مهتاب چه رنگه؟ سرخ و سفید دورنگه. دنیای ما قشنگه، آدماش رنگارنگه...🌍✨

راجب چیه؟منم کتابای ارام رضایی رو خیلی دوست دارم مثل:لالایی بیداری،پشت یک دیوار سنگی،ته دیگمو پس بده

درباره یک تبعه افغان_امریکایی

که زندگی خوب و اشرافی رو تو افغانستان داشته و دوستش حسن

بعدا به خاطر جنگ آواره میشه و مهاجرت میکنه

موضوعش که من میگم شاید به نظرت جالب نباشه، ولی وقتی شروع میکنی

از صفحه اولش اشک میریزی فقط

واقعا فوق العادس... منم چقدر باهاش اشک ریختم، فیلمش رو هم چندین بار دیدم. با بازی همایون ارشادیه، فی ...

نه فیلمش ندیدم

بار دومه میخونمش

و از همون صفحه اول شروع کردم به گریه

فقط به خاطر حسن و علی😭

درباره یک تبعه افغان_امریکایی که زندگی خوب و اشرافی رو تو افغانستان داشته و دوستش حسنبعدا به خاطر جن ...

فعلا کتاب مثل اب برای شکلات رو شروع کردم،تموم بشه حتما اینو شروع میکنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

درباره یک تبعه افغان_امریکایی که زندگی خوب و اشرافی رو تو افغانستان داشته و دوستش حسنبعدا به خاطر جن ...

کتاب غیر اشکی معرفی کن

کتاب غیر اشکی تو ذهنم نمیمونن

نمیدونم چرا. انگار یه افسردگی تو وجودم که فقط اشکی میپذیره و یادش میمونه

حتما حتما بخونش

این کتاب درباره چیه؟ نویسندش کیه؟

وای من هم با برخی صفحاتش فقط اشک ریختم

میدونی چرا اینقدر احساس نزدیکی به این کتاب میکنیم و باهاش گریه کردیم؟

چون خیلی جاها فرهنگشون با ما عجین هست و انگار داره روایت خیلی از مردم ما و جامعه ...رو میگه