2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه عده هول جنسی دور هم زندگی میکنند، پدر به پسر رحم نداره و مرد و زن اولویت شون شهوت هست و خودخواهی و کثافت،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

هیچی پدر یک دختره رو میخاد بگیره پسرش هم عاشق دختره میشه .چون پسره عاشقشه میگه به باباش ولش کن اما اینکارو نمیکنه پدره میره با دختره کارشو میکنه بعد دختررو میکشه خاک میکنه.بعد میاد خونه به دو تا بچه هاش بحث میشه هر ۳ تا همو میکشن.خیلی بیخود😂

ی دختریه که پدر و دو تا پسرا عاشقشن و هر سه تاشون به خاطر دختره میزنن همو میکشن

داداش کوچیکه هم دوسش داره؟

من ندیدم ولی یه تیکه هاییشو تو مجازی دیدم انگار فقط پسر بزرگ و پدره بودن ..

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

هیچی پدر یک دختره رو میخاد بگیره پسرش هم عاشق دختره میشه .چون پسره عاشقشه میگه به باباش ولش کن اما ا ...

واقعا بیخود بود 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

یه پدر و دو تا پسر تو یه خونه زندگی میکنن مجردی

طبقه بالاشون اجاره نشین میگیرن که لیلا حاتمیه

پسر بزرگه و پدره عاشق این دختره میشن سرش میافتن به رقابت و ....

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )