2777
2789

فکرم اینه ک

به دلیل

۱-ساخت مسکن ملی توسط دولت قسطی اون قشر ک خونه نداشتن دست نگه داشتن از خرید خونه

۲-ساخت بیشتر خونه سازمانی برای کارمندا دولت ک اونام دست برداشتن از خرید خونه

۳-افزایش قیمت دیوانه وار طلا ، کسانی که بیشتر از یک خونه داشتن ، خونه ای ک نیاز نداشتن و سرمایه بود ، فروختن یا میخان بفروشن و عرضه خونه ب وجود اومد و دیگه تمایلی ب سرمایه گذاری در ملک جدید ندارن و خرید اینام کنسل شد رفتن برای طلا

۴-افغان ها ک اجاره زیاد میدادن رفتن یه عده شون یا ک تا الانک چندساله اینجان خریدن و اجاره خونه های بالاتری ک میدادن از دست رفته و باز هم تمایل به فروش ملک اضافی و نخریدن ملک رو به وجود اورده

۵-,ترس ی عده از ج ن گ

پیش بینی م اینه ک با این روند

بخاطر شرایط اقتصادی

اکثر مردم به خونه سازمانی و مسکن ملی رو میارن و اضافی پولشونو به کار میزنن ک درامدشون زیاذ بشه به علت تورم و گرونی

و ملک رو در رکود می بینم

نظر شما چیه؟

ملک اولی ها بخرن یا صبر کنن رکود تر بشه؟

من اطلاعاتم زیاد نیست واینا حدسامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معامله راکده

ولی ارزون نشده

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......