2777
2789
عنوان

چون ماشین سه ملیاردی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 35 پست
نه گمشو رو نگفتم 😢بقیشم نگفتم😭 با چشم غرره بهش حالی کردم

آها خوبه 👌. درسته حرفت. آدم باید خودشو جمع و جور نگه داره تا به چیزی برسه. من که رفت و آمدم رو کم کردم. چون با نگاهشون ازم توقع زیادی داشتن

حس ششم میگه ماشینتون فیدیلتیه

نه 😅

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ۳ انداختم

یهنی۳ ملیون کادو دادم پول

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

چینی نیست؟

چینیه

ولی چون خیلی تاپیک دارم نمیتونم دقیق بگم شناسایی بشم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی ساینا شده۸۴۰

دیگه فامیلات خیلی اسکلن ماشین سه میلیاردی رو اوج پولداری میدونن

بعدشم درسته شما دلت خواسته اینقدر بندازی ولی دلیل نمیشه با لحن تحقیر آمیز درمورد عروسی دیگران صحبت کنی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

برای فامیل نزدیک خوب باید بیشتر بدی ولی فامیل دور لازم نیست نهایت حرفی زدن بگو منم مثل رسم بقیه هرچ ...

واسه عروسی دختر داییم بود

رفت امد مناسبتی داریم ولی خب دوز و نزدیک ندارع من پول جمع نکزدم فقط پاگشا قبول کردم ک بهم۱ داد داییم با۵۰سال سن

پارسال عید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفانه من درکت میکنم ....همه اومدن عروسی و عقد من هدیه نذاشتن حالا توقع دارن ما براشون سنگ تموم بذاریم ....منم ی روز با خنده گفتم بازم به معرفت خودم اگه میخواستم مثل شما هیچی نذارم هم میتونستم ولی دلم نیومد بی عزتتون کنم ....هیچکدومتون به گردپام هم نمیرسید و خندیدم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وقتی ساینا شده۸۴۰دیگه فامیلات خیلی اسکلن ماشین سه میلیاردی رو اوج پولداری میدوننبعدشم درسته شما دلت ...

همینجوری گفتم سه چون وقتی خریدیمش دقیق۲/۹۰۰خریدیم

دیگ روز بروز داره همه چی افتضاح مبشه

تیگو۸پرومکس قیمت فعلیشو خودت برو تگا کن،،، فک نمیکنم با ساینا برابری کنه.....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همون ساینا هم در توان مردم نیس چه برسه سه ملیاردی

من نگفتم همه میتونن بخرن

منظورم اینه وقتی ماشین داغون ایرانی شده840دیگه با سه میلیارد بنز و بی ام وه که ندارن

اینقدرم این ماشینای جدید شرایط قسطی دارن که اگه طرف یکم دستش به دهنش برسه میتونه بخره

بازم ماشین این مدلی نشون دهنده پولداری نیست که فامیلاش توقع دارن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس