2777
2789

من ازبیمارستان خصوصی پرسیدم گفت کلا میشه 1500 که با بیمه تامین اجتماعی میشه 1200

تو بیمارستان نیمه دولتی خصوصی هم چون بیمه تکمیلی داشتم گفت رایگان میشه

اما دکترم پولکیه گفت 500 بهم باید بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازبیمارستان خصوصی پرسیدم گفت کلا میشه 1500 که با بیمه تامین اجتماعی میشه 1200 تو بیمارستان نیمه ...

شما چرا سرکلاژ شدی؟ سابقه زایمان زودرس داری؟ طول سرویکست چقدره؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    
شمارو الان میخوان سرکلاژ کنن؟ دکترم لج کرده پساری میزارم

سلام عزیزم ممنون از.پاسخوگییت،بله من تا لخر این هفته باید سرکلاز منم چون طولش 32،پساریا میگن ب بعصیا میفته ب بعضیها نمیفته،اگه سرکلازکنی ک بهتره

استارتر برای چی دکتر گفته باید سرکلاژ شی؟ هفته چندی؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹 دوستای گلم   میشه برای به سلامت دنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستین؟   ممنونم    
سلام عزیزم ممنون از.پاسخوگییت،بله من تا لخر این هفته باید سرکلاز منم چون طولش 32،پساریا میگن ب بعصیا ...

دوتا دکتر عوض کردم جفتشون میگن پساری

من سرویکسم 37 هستش تو هفته 13

چون دوقلو باردارم میگن باید پساری بشم

دوتا دکتر عوض کردم جفتشون میگن پساری من سرویکسم 37 هستش تو هفته 13 چون دوقلو باردارم میگن باید پسا ...

ان شاالله ک ب سلامتی باشه ،هرچی ب صلاحته همون بشه،بازم با دو تا بچه خوبه،من هفته 18طول 32گفته هرچی زودتر جراحی

ان شاالله ک ب سلامتی باشه ،هرچی ب صلاحته همون بشه،بازم با دو تا بچه خوبه،من هفته 18طول 32گفته هرچی ز ...

میشه بدونم کدوم شهری؟

و پرس و جو کردی برا هزینش؟

دکترت زیرمیزی هم میگیره؟

بیمارستان دولتی رایگانه فقط پوله همراه میگیرن ازتون 1شب 

بنظرمن اگه هزینه ش براتون زیاده بریددولتی پولتون رابذاریدبرازایمان چون سرکلاژخیلی عمل سختی نیست اصلاکلش 5ساعته اززمان که پذیرش بشی وبری اتاق عمل میتونن 2تا3ساعت بعدعمل مرخص کنن