2777
2789
عنوان

ولکسن ۶ ماهگی پنج گانه

407 بازدید | 16 پست

مامان ها سلام .هفته دیگه دخترم واکسن ۶ ماهگی داره کمک کنید واکسن ۲ ماهگی و ۴ ماهگی یک هفته تب داشت .واکسن ۴ ماهگی اصلا تبش با پاشویه و استامینوفن قطع نمیشد حتی ۳ ساعت یکبار مجبور بودم بهش استامینوفن بدم

دختر من هفته پیش زد

تا دوسه روز تب داشت

ولی چهارماهگی سخت تر بود

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این واکسنشو چکار کنم ؟؟؟؟

هر کس برای واکسن پنجگانه راهنمایی داره بهم بگه .درمورد نحوه پاشویه و اینکه کمپرس ای سرد من ۴ روز براش گذاشتم اما تا برشمیداشتم دقیقا همون نقطه داغ میشد و به بقیه نقاط بدنش هم سرایت میکرد

دختر من هفته پیش زد تا دوسه روز تب داشت ولی چهارماهگی سخت تر بود

دیانا جان شما چطور پاشویه میکردی و چطور بهش قطره میدادی ؟

از بس همه میگن واکسن فقط یکی دو روز تب داره افسردگی گرفتم من واکسن چهارماهگی توی یک هفته فقط ۲ ساعت تونستم بخوابم و دخترم تب داشت 

واکسن شیش ماهگی نسبت به چهار ماهگی خیلی راحتتره،،،  استامینوفن هر سه و نیم ساعت میدادم.پاشویه هم با آب ولرم و چندتیکه پارچه نخی روی پیشونی، زیر گردن، زیر بغل ها، مچ پاها و....آب جوشید ه خنک شده هم به بچه بده که دفعش بالا بره و تبش بالا نره... ضمناً من قبل از داغ شدن بچه یعنی قبل از اینکه دمای بدن بالا بره شروع به پاشویه میکنم. یه جورایی تبو با پاشویه مهار میکنم. 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
واکسن شیش ماهگی نسبت به چهار ماهگی خیلی راحتتره،،،  استامینوفن هر سه و نیم ساعت میدادم.پاشویه ه ...

افرین منم قبل از اینکه تبش بالا بره یعنی وقتی زیر بغل ۳۷.۵ میشد شروع به پاشویه میکردم اما دخترم خیلی بدش میاد و مدام گریه میکرد اصلا از گریه زیاد تبش بالاتر هم میرفت .اینکه میگن پاهای بچه رو ببندید چطوری ببندم که هم گرم نشه هم محکم باشه و اینکه توی اب پاشویه نمک دریا خوبه بریزم؟

واکسن شیش ماهگی نسبت به چهار ماهگی خیلی راحتتره،،،  استامینوفن هر سه و نیم ساعت میدادم.پاشویه ه ...

راستی روی پیشونی رو پاشویه کنم بد نیست؟

من تمام بدنشو پاشویه میکنم به جز پیشونی نمیدونستم پیشونی بده یا خوب

دیانا جان شما چطور پاشویه میکردی و چطور بهش قطره میدادی ؟ از بس همه میگن واکسن فقط یکی دو روز تب دا ...

عزیزم...

اگه اینقدر سخته واکسنش بگو یکی بیاد پیشت یا شوهرت مرخصی بگیره پیشت بمونه

من روز اول چهار ساعتی روز دوم و سوم هم شش ساعتی دادم

نبش که خیلی بالا رفت رو پام خوابوندم لباساشو کم کردم روی پیشانیش وپاش دائم دستمال خیس کردم گذاشتم یابردم از زانو به پایین شستم و دست و صورتش و

یه لگن اوردم اسباب بازیاشو ریختم توش پای دخترم هم گذاشتم توش هم بازی کرد سرحال شد هم خنکششد 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
عزیزم... اگه اینقدر سخته واکسنش بگو یکی بیاد پیشت یا شوهرت مرخصی بگیره پیشت بمونه من روز اول چهار ...

من روز اول فقط ی پارچه خیس روی پاهاش انداختم و دمای خونه کم با مامی بود و ی زیرپوش از روز دوم تبش شروع شد و دو شب تمام توی تشکش که خیس اب بود و دمای اتاق ۲۳ درجه بود خوابید با این حال زیر بغلش ۳۷.۵ بود .من میرم خونه مامانم و خواهرم که دو تا بچه کوچیک داره میاد کمکم با این حال اینقدر اون یک هفته سخت میگذره به بچه ام و من که نگو

من روز اول فقط ی پارچه خیس روی پاهاش انداختم و دمای خونه کم با مامی بود و ی زیرپوش از روز دوم تبش شر ...

سخته گلم میدونم.دختر منم چند روز پیش زد

از واکسن چهارماهگی خیلی بهتره 

یعنی فکر میکنید سرما میخوره از بس پاشویش میکنم؟وقتی تبش ۳۷.۵ زیر بعل میشه من دو ساعت پاشویه میکنم و دخترم فقط گریه میکنه بعد دو ساعت تبش ۳۷.۲ میشه 

واکسن قبلیش که تموم شد رفتیم ازمایش خون و ادرار دادیم خداروشکر مشکلی نبود ولی نمیدونم این تب چی میخواد از بچم   

بعضی وقتا میگم نمیرم واکسنشو بزنم از بس که سخته