2777
2789
عنوان

زنی که خرج نداره ارج نداره...

1907 بازدید | 22 پست

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باید شوهرش پول داشته باشه دیگه..اینکه بره قرض کنه یا ازپدرش بگیره دیگه کار درستی نیست...مااول ازدواج وضعمون معمولی بود منم اصلا خرج نمیکردم..خداروشکر الان وضعمون خوبه منم خوب خرج میکنم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بیست هزارمین تاپیک نی نی سایت با همین موضوع 

اگه 20هزار بار دیگه هم برای خانما تکرار بشه کمه

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

بعضی از مردا چون زنشون کم خرجه کمترم تلاش میکنن خیلی دیدما
زنای ایرانی مخصوصا مادرامون اصلا برا خودشون ارزش قائل نبودن
چطور مردا برا دوست دخترشون یا زن دومشون می تونن پول در بیارن؟؟؟

کاملا موافقم من همیشه از جاهای خوب خرید میکنم بعد مثلا یجا ی جنس خوبو حراج زدن میخرم شوهرم تعجب میکنه میگه چ عجب تو هم از حراجی خریدی ولی برعکس جاریم ازاون زناییه که میگه نباید زیاد خرید کردو همش پس انداز کرد همیشه هم از ارزانسراها خرید میکنه که زیاد خرج نکنه خودش میگف درطول سال از ارزانسرا همه چی مو میگیرم یه بار خرید سال نو که میخام از ی مغازه معمولی نه لوکس اونم توبازار خریدخوب کنم شوهرم میگه چخبره میدونی که اینجاها گرونن میگه در حالیکه اونجا گرون نیستن بازاره مرکزشهره دیگه فقط چون همیشه از ارزانسرا گرفتم عادت کرده به اون قیمتا این قیمتا بنظرش گرون میاد و ی خرید سال نو روهم زیاد می بینه واسم

بعضی از مردا چون زنشون کم خرجه کمترم تلاش میکنن خیلی دیدما زنای ایرانی مخصوصا مادرامون اصلا برا خودش ...

به نظرم ارزش قائل بودن به اين نيس كه سعي كني شوهرت رو تيغ بزني به اينه كه خودت يه براندي داشته باشي كه بتوني هر جور دلت ميخواد بي توضيح و بي منت خرجش كني